Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Daniel H. (4-baby) ID 67482
mimibazar.cz/4-baby
Oblast: Ostrava
Telefon: 739777558
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 15.7.2007
Naposledy: 25.12.2017 11:56
Aktualizace: 8.3.2015 20:12
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
73920347
HODNOCENÍ 1356
VŠECHNY FOTOGRAFIE 7
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Navštivte náš e-shop, kde naleznete širokou nabídku!!
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milí zákazníci.

- rezervace jsou 7 dní. Jestliže do této doby nedojdou peníze na účet, rezervace se automaticky ruší a zboží je nabídnuto k dalšímu prodeji. Samozřejmě lze počkat déle- vše záleží na domulvě.

- veškeré objednávky, které učiníte, beru jako závazné!!!!

- vyhrazuji si Právo zrušení objednávky bez udání důvodu ze strany mé, jakož to prodávajícího (z důvodu např. nemoci, zdražení dodavatelem, nedodání v termínu apod.....)

-pokud si Vámi objednané zboží zaplatíte, ale nepřeberete od přepravní spol.(ČP,DPD, či jiná spol.) odečítám si ze zásilky poštovné + 25% z ceny Vámi objednaného zboží, jako náklady vynaložené na odeslání a objednání zboží.

- platbu upřednostňuji převodem na účet - 670100-2209687623/6210

- ZASÍLÁME I NA SLOVENSKO.
Jednotná cena -balíků při platbě převodem : od 1 kg 299 kč (bankovní spojení IBAN CZ08 6210 6701 0022 0968 7623 , SWIFT BREXCZPPXXX )
- balíky na dobírku od 1kg 399 kč.
Více podle kalkulace dle váhy zásilky.

- poštovné je dáno dle ceníku České pošty ,který naleznete na stránkách ČP.
: dodání 4-10dní.
(příplatek za křehké -u dino vajec a hrnečků, popř. jídelních souprav 30,- kč napište do objednávky pokud jej nechcete, jinak připočítávám automaticky, za pilné 15,-)

- nabízím služby DPD- kde je pevná cena 139,-kč, dobírka 159,-kč.
Balíček máte do 24hod doma ,kdy Vás DPD předem tel. kontaktuje o doručení balíčku.Prosím u těcto služeb vždy uvádět Váš kontaktní. tel-zamezíte tím nedodání balíčku na Vaši adresu. Po doručení zboží službou DPD máte 3 dny na zkontrolování a reklamaci zboží. Po této době nelze zboží porušené dopravou reklamovat.

- rovněž si vyhrazuji vybírat na drahé zboží- nad 2.000,-Kč zálohy. (po špatné zkušenosti s objednáním drahé hrací sestavy-cca za 14.tis. zákaznice odřekla a věc mi zůstala na skladě.)

-balné účtuji 20,-kč

-pokud zboží dojde jen maličko poškozené, odmítněte ho, nebo přizvěte k otevření zásilky zaměstnance pošty nebo kurýrní služby.V případě že jej převezmete poškozené, nebudu brát zřetel na reklamace!!!!!!!!!!!!!

-zboží neposílám obyčejně !!!!!!

- zboží posílám max.do 10 dnů po připsání platby. (v případě sezony listopad-prosinec až 14dnů)

-pokud budete chtít věci přeměřit, nebo jinak podrobněji popsat, stačí napsat co potřebujete vědět a já Vám vše ráda přeměřím.

-pokud Vám bude věc velká nebo malá, bez problémů ji vyměním, pokud bude na skladě. V tomto případě ale hradíte opět poštovné a to hned 2x. Takže poštovné se prodraží
-při reklamaci nese veškeré náklady kupující.

-na veškeré zboží se vztahuje záruční doba 2 roky , stejně jako v kamenných obchodech.

-paragon posílám (dle zákona) pouze na požádání...Jinak zákazníci jsou vedeny v objednávkovém systému, tudíž nehrozí problém s následnou reklamací 2 let od zakoupení výrobku. Mě i Vám odpadne papírování...


Nebojte se mi napsat ,nebo zavolat,na cokoliv se budete chtít zeptat.

Přeji Vám příjemné, pohodové nakupování a krásné dny.


Dle zák. č. 367/2000 nakupující do 14 dnů po obdržení zásilky s novým zbožím toto zboží může bez udání důvodu vrátit. Zboží musí zákazník odeslat pouze doporučeně a to na adresu prodejce. Zboží musí být v původním stavu a obalu, kompletní, nepoškozené a s visačkami - NEPOUŽITÉ!!! .
Při splnění těchto podmínek bude nakupujícímu vrácena kupní cena, která bude snížena o poštovné a to do 10 dnů od obdržení vráceného zboží. Při nesplnění některé z výše uvedených podmínek nebude v souladu s uvedeným zákonem akceptováno odstoupení od spotřebitelské smlouvy a zboží bude vráceno na náklady odesílajícího zpět.

- IČ 73920347

Děkuji a přeji příjemné nakupování.
Podmínky byly naposledy upraveny: 4.12.2014, 22:26
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu