Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Jana V. (1jana1) ID 68209
mimibazar.cz/1jana1
Oblast: Liberec
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 20.7.2007
Naposledy: 24.4.2022 15:11
Aktualizace: 30.6.2018 22:04
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 691
VŠECHNY FOTOGRAFIE 15
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 4
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PRODÁVÁM SPOUSTU VĚCÍ ,, JAKO NOVÉ ", ZAKOUPENÉ PRO SEBE , DCERU A MANŽELA . TYTO JSOU VĚTŠINOU JEN VYZKOUŠENÉ A Z DŮVODU ŠPATNÉ VELIKOSTI, VLOŽENÉ SEM DO PRODEJE BAZ. ZBOŽÍ. VŽDY VÁM NA DOTAZ ODPOVÍM, ZDA JE VĚC OPRAVDU ZCELA NOVÁ, NEBO BYLA POUŽITÁ, A ZDA JE VHODNÁ NAPŘ. JAKO DÁREK. TAKÉ PRODÁVÁM VĚCI SOUSEDCE A KAMARÁDKÁM, KTERÉ NEMAJÍ NA PRODEJ ČAS. KAŽDÝ MÁME JINOU VELIKOST VĚCI, JSOU TŘEBA MAX. 1 X VYZKOUŠENÉ . NEMOHU JE TAK PRODÁVAT JAKO NOVÉ, I KDYŽ JAKO NOVÉ SAMOZŘEJMĚ JSOU . VŽDY TO PAK U POPISU UVEDU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
K CENÁM POŠTOVNÉHO,

JELIKOŽ MÁM HODNĚ INZERÁTŮ, NEBUDU VŠUDE NOVĚ UPRAVOVAT POŠTOVNÉ , UPRAVÍM HO AŽ PO OBJEDNÁVCE ZBOŽÍ A ZAŠLU V PLATEBNÍCH PODMÍNKÁCH .
BUDU HO SMĚŘOVAT DLE PLATNÉHO CENÍKU POŠTY

POKUD BYSTE CHTĚLI ZASLAT BALÍK OBYČEJNĚ, zašlu ho. Ale dnes je poštovné obyč. balíku vyšší , nebo min. stejně vysoké , jako zaslání DOPORUČENĚ !!!!!!!

BALÍČKY JSEM NUCENA ZE ZDRAV. DŮVODŮ ODESÍLAT JEN JEDNOU TÝDNĚ A TO V PÁTEK.
POČÍTEJTE PROSÍM PROTO S TÍM, ŽE DOJDOU V PONDĚLÍ, ČI V ÚTERÝ.


Děkuji Vám za nahlédnutí do mého alba. Pokud budete mít nějaké dotazy, ptejte se, ráda vám odpovím.

Prosím o pochopení, když vám v e - mailu s platebními podmínkami napíši jinou cenu poštovného, než je uvedeno u inzerce. Nechci opravovat u všech inzerovaných fotek poštovné. Na poštovném také nechci vydělávat, ale také ho nechci platit ze svého, tak prosím respektujte mé poštovné, které Vám pošlu v e-mailu s plateb. podmínkami.

Vždy se dá na všem domluvit, proto se nebojte se zeptat.

Balíčky odesílám jednou týdne, jsem po operacích páteře, balíčky proto vozí manžel jednou týdně na poštu. Většinou ve středu,nebo čtvrtek. Proto prosím o strpení.

Pravidla pro reklamaci zásilek dodaných Českou poštou, u kterých nebylo zjevné poškození při předání balíčku, ale po rozbalení balíčku bylo poškození zjištěno :

"Zásady pro dodávání poštovních zásilek a poukázaných peněžních částek
Reklamace poštovních zásilek
Reklamovat poškození lze i dodatečně, ale jen v tom případě, že nebylo patrné už při dodání.
Taková dodatečná reklamace je možná jen do dvou pracovních dnů po dodání. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nejvhodnější je reklamovat poštovní zásilku u pošty, která ji dodala. Reklamaci však přijme kterákoliv pošta. Podmínkou dodatečné reklamace je předložení poštovní zásilky v tom stavu, v jakém byla dodána, nebo, není-li to možné, tento stav hodnověrně doložit."

Pokud si zakoupíte nošené,bazarové věci, neberu je zpět, věci popisuji pravdivě, dle stavu věci. Bohužel se mi už 2 x stalo, že s si maminky zakoupily zboží a pak je chtěly vrátit s tím, že něco není v pořádku. Když mi zboží přišlo zpět, bylo samozřejmně naprosto v pořádku. Jen se maminkám nehodilo, nebo jim velikostně nesedlo.
V HORŠÍM PŘÍPADĚ JSEM POSLOUŽILA JAKO PŮJČOVNA OBLEČENÍ , I ZBOŽÍ. .

ZBOŽÍ PŘED ODESLÁNÍM DŮKLADNĚ PROHLÍŽÍM, ALE JSEM TAKÉ JEN ČLOVĚK A MOHU NĚCO PŘEHLÉDNOUT. ROZHODNĚ TO NENÍ ÚMYSL. Většinou uvádím míry a klidně se ptejte , pokud by jste chtěly věci změřit, kde uvedeny nejsou.

Pokud je na nějaké zboží záruka , vždy to u prodeje uvedu. Jinak se na zboží záruka nevztahuje, jedná se o bazarové zboží.


Ještě k výměnám :
Maminky, nebráním se výměnám. Prosím o respektování nabídnuté ceny, která se bude lišit od prodejní ceny. Prodávám zde i nové , nenošené věci, má prodejní cena je však podstaně nižší, než jakou má zboží hodnotu. Proto při výměně budu zohledńovat hodnotu zboží, ne prodejní cenu u mne v albu. Jinak budu se snažit se domluvit, nebojte se nabídnout své požadavky.

Přeji hezký den, Jana :-)

Přeji vám krásný den, Jana V
Podmínky byly naposledy upraveny: 15.7.2015, 15:11
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu