Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Eva Ř. (evanescence) ID 73579
mimibazar.cz/evanescence
Oblast: Uherské Hradiště
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 21.8.2007
Naposledy: 15.1.2018 19:46
Aktualizace: 18.4.2015 19:21
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
76534855
HODNOCENÍ 440
VŠECHNY FOTOGRAFIE 49
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky a další!
Děkuji Vám, že jste zavítali na mé stránky!
INFORMACE O ZBOŽÍ:
V mém obchůdku naleznete jak věcičky na malé dětičky - ty jsou většinou nošené po mých dětech, popřípadě po dětech mých kamarádek. Tyto jsou vždy čistě vyprané a vyžehlené.Snažím se o co nejpřesnější popis, pokud má věc nějakou vadu- vyfotím. Na toto POUŽITÉ ZBOŽÍ SE NEVZTAHUJE ZÁRUKA! Odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměcíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se NEVZTAHUJE na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.
Dále zde naleznete NOVÉ ZBOŽÍ. Uvedené zboží je vždy ORIGINÁL!!! Za toto ručím vrácením peněz. Většinou se jedná o tzv. OUTLET- zboží je vždy nové, nenošené, avšak nemusí mít již papírové cedulky, pochází ze zahraničních kolekcí, které byly již z obchodů staženy v důsledku navážení nové kolekce. Popř. CUSTOMER RETURN - zboží vráceno zákazníkem, nebo prodejnou v záruční době! Pokud má zboží nějakou vadu-obyčejně pouze malou a lehce odstranitelnou-chybějící knoflík, párlý šev, dírka a pod. je to vždy uvedeno v popisu zboží

REZERVACE:
Věcičky rezervuji 7 dní, popřípadě po dohodě déle. Prosím Vás, aby jste rezervovali jen v případě, že máte o danou věc skutečný zájem. Lhůta rezervace znamená v tomto případě lhůtu na zaplacení daného zboží, ne lhůtu na rozmyšlení. Pokud nebude platba na účet připsána v rozmezí těchto 7 dní, Vaši rezervaci ruším a zboží nabízím dalšímu zájemci. Pokud se na zboží pouze dotazujete, rezervuji 12 hod., pokud se do této doby neozvete, nabízím zboží dál.Při objednávce uvádějte prosím VŽDY SVOJI ADRESU!

STORNO OBJEDNÁVKY:
Pokud si danou rezervaci rozmyslíte, je možný způsob stornování objednávky do 24 hod.mailem. V případě pozdějšího stornování píši záporné hodnocení!!

DODÁNÍ ZBOŽÍ:
Pokud je u konkrétního inzerátu napsáno je SKLADEM...je toto zboží připraveno k odeslání IHNED po zaplacení podkladů k platbě. U zboží na OBJEDNÁVKU ze zahraničí, je tato lhůta většinou TÝDEN od objednání! Objednávám až po zaplacení podkladů k platbě! Pokud z jakéhokoliv důvodu nebudu již moci dané zboží objednat( vyprodáno dodavatelem a pod) nabízím náhradní řešení - většinou pokud je to možné - jinou barevnou variantu, nebo podobné zboží. pokud nebudete souhlasit, vracím celou částku zpět na Váš účet.A to obratem!!

PLATBA A ODESLÁNÍ BALÍČKU:
Balíček zasílám ihned - nejdéle následující den- na adresu uvedenou pod objednávkou. Při platbě převodem na účet jako VS uvádějte vždy své ID. Pokud jste neregistrovaní, postačí pouze Vaše jméno do poznámky. O odeslání balíčku budete informováni mailem, nebo popř. na mých stránkách. Poštovné účtuji dle platného tarifu České pošty. Balíčky ZASÍLÁM DOPORUČENĚ, pouze POJIŠTĚNÉ.Po špatné zkušenosti OBYČEJNĚ A NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM!!!! Doklad o koupi bude vystaven a přiložen do balíčku na vyžádání, nikoliv automaticky.

PŘEVZETÍ BALÍČKU:
Při převzetí balíčku si prosím důkladně zkontrolujte, zda přepravní obal není poškozen a případnou škodu reklamujte při převzetí zásilky u doručovatele České pošty.

ZTRÁTA BALÍČKU:
Pokud víte, že jsem balíček odeslala, ale k Vám ještě ani po týdnu nedorazil, je hodně pravděpodobné, že se po cestě někam zatoulal. Informujte mne prosím o takovém stavu mailem. Případnou ztrátu budu řešit já s Českou poštou! Lhůta stanovená Českou poštou na vyřízení je 30 dní, když se ani po této lhůtě balíček nenajde, vracím vám samozřejmě celou částku včetně poštovného zpět na Váš účet. O celém průběhu Vás budu informovat mailem!!!!

ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY:
Dle zákona 367/200 Sb. má kupující právo od smlouvy odstoupit do 14 dnů od doručení balíčku bez udání důvodu. Pokud se tak rozhodne, musí zboží zaslat zpět v uvedené lhůtě - určující je datum odeslání. Vrácené zboží by mělo být tak jak Vám bylo doručeno a se všemi věcmi co patřili k předmětu prodeje. V případě ,že vrácené zboží bude použité a neúplné může být podle toho odečtená částka peněz z vrácené částky. Vrácená částka Vám bude poukázána na Váš účet nejpozději do 14 dnů od vrácení zboží. Zboží musí být vráceno DOPORUČENĚ na adresu prodávajícího.DOPORUČUJI BALÍČEK POJISTIT. Balík zaslaný NA DOBÍRKU NEBUDE PŘIJAT!!! Náklady na vrácení zboží hradí kupující! O vrácení zboží mne vždy INFORMUJTE MAILEM!!

ZÁRUČNÍ DOBA:
Na veškeré NOVÉ ZBOŽÍ se vztahuje délka záruční lhůty, která se řídí platnými ustanoveními zákona, činí tedy 24 měsíců, s vyjímkami stanovenými zákonem. Dle zákona se NEVZTAHUJE na použité a outletové zboží. Pokud však je vada přehlédnutá, nebo zboží neodpovídá popisu, po předchozí domluvě prodejce poskytuje ADEKVÁTNÍ SLEVU popř. vrací uhrazenou částku. Zákazník však musí o této závadě informovat prodávajícího NEPRODLENĚ po obdržení zboží.

SLEVY:
Pokud si v mém obchůdku vyberete více věciček - platí vždy JEDNO POŠTOVNÉ. SLEVA je poskytována pouze v případě většího množství věcí a její výše závisí pouze na mém osobním rozhodnutí. O CENÁCH NESMLOUVÁM!

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ:
Zavazuji se, že Vaše osobní údaje budou využity pouze k vyřízení Vaší objednávky! V žádném případě je neposkytnu dalším osobám a nebudou využívány ani zpracovávány jiným způsobem!!

UKONČENÍ OBCHŮDKU:
Budu ráda, když mi po převzetí balíčku dáte zprávičku ať mailem nebo ve formě hodnocení, že je vše v pořádku a balíček k Vám v pořádku dorazil. Pokud se ani do 14 dnů od odeslání balíčku neozvete, budu považovat obchůdek za ukončený!!

JEŠTĚ NA ZÁVĚR:
Ve svém obchodování se snažím o čestnost, slušnost, spolehlivost. Totéž očekávám od Vás. Při zachování těchto principů věřím tedy, že budete s nákupem u mne spokojeni a že se budete rádi vracet! Přeji Vám příjemné nakupování!!!

ODPOVĚDNÁ OSOBA ZA PROVOZOVÁNÍ OBCHŮDKU:

EVA ŘEZÁČOVÁ
FRANTIŠKÁNSKÁ 565
686 01 UH. HRADIŠTĚ

TEL. v případě potřeby od 9.00 do 18.00 +420737114027
EMAlL: v průběhu dne nepřetržitě: evar69@seznam.cz
IČO :76534855
nejsem plátcem DPH
Podmínky byly naposledy upraveny: 16.4.2014, 20:10
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu