Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Růžena Hubková (Hubková) ID 78606
ATELIER VISAGE
mimibazar.cz/hubkova
Oblast: Karlovy Vary
Ověřená adresa
Telefon: 774221333
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 13.9.2007
Naposledy: 17.8.2018 21:58
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
71980822
HODNOCENÍ 461
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
VÍTÁM VÁS V ATELIERU VISAGE.Příjemně se usaďte a vybírejte.Pro případnou odbornou vizážistickou poradu mě kontaktujte.Ráda Vám pomohu. Prosím všechny zákazníky o zaslání své adresy..Ať Vám mohu balíčky co nejdříve odeslat děkuji Růženka
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Na Vaše objednávky reaguji téměř okamžitě a pokud se jen ptáte na míry, stav, barvu atd.prosím dejte mi obratem vědět, zda věc berete či nikoliv.Přesněji..nechám Vám na rozmyšlenou 24 hodin a poté Vás anuluji jako zájemce.

U závazné objednávky rezervuji 7 dní automaticky, pokud potřebujete počkat déle, stačí se ozvat. Poté nabízím zboží dalšímu zájemci nebo vracím do prodeje. Neplatí pro otevřené rezervace.

Objednávku lze stornovat do 24 hodin od obdržení podkladů k platbě.Můžete tak učinit telefonicky nebo na email

Balíčky odesílám Českou poštou v den připsání peněz na účet,maximálně druhý den od připsání peněz.

Pokud plánuji delší nepřitomnost a vím, že nebudu moci vyřizovat objednávky, informaci najdete ve vzkazech.

V albíčku prodávám věcičky nošené i nové převážně značkové z Anglie.Na Nové zboží se vztahuje 2 letá záruční doba.Dále na toto zboží,jak Nové tak nošené, máte 14 ti denní lhůtu na vrácení zboží bez udání důvodu.

Stav věcí se snažím vždy přesně popsat.Každou dírečku,flíček atd.,může se ale stát,že něco přehlédnu..Pokud by jste tedy nebyly spokojeny,vrátím penízky včetně poštovného.
Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na
vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo
až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a
pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se
nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.


Pokud budete chtít vrátit věc z jiného důvodu, než je reklamace, bez problémů ji vezmu zpět. Během 14 dní od doručení zásilky máte možnost vrátit zboží zpět bez udání důvodu(nemusí být v původním obalu) penízky za zboží vrátím na Váš účet ihned po doručení zboží,tedy v den doručení balíčku zpět.O tomto Vás budu informovat mailem.

Poštovné účtuji minimální,jak jen to jde,vždy se snažím balíček přizpůsobit rozměrově,aby byl co nejlevnější.Na Vaše přání mohu poslat obyčejně.

JMÉNO PROVOZOVATELE A ADRESA PROVOZOVNY:

Růžena Hubková
Počerny 131
Karlovy Vary
tel: 774 221 333
(Vaše případné tel.dotazy vyřídím v pracovní dny i o víkendu od 10.00 - 19.00)
email: Ruzena.Hubkova@seznam.cz
(Na Vaše emaily odpovídám téměř okamžitě,nejpozději večer.Pokud nebudu přítomna napíši Vám to ve Vzkazech na svých stránkách)
IČ: 71980822

Jsem z K.Varů není problém oblečení vyzkoušet osobně u mě v kamenném obchůdku Navíc mám vizážistický atlier kde je možná Vaše proměna + pořádáme vizážistické kurzy v případě zájmu volejte 774 221 333.

VYMĚŇUJI ZBOŽÍ:
Maminky pokud chcete měnit není problém u mě je možné měnit vše co mám v albu UPŘEDNOSTŇUJI VĚTŠÍ ČI VELKÉ VÝMĚNY Maminky nebojte se mi nabídnout co máte, nebo cokoliv třeba ve větším množství vše se snažím dobře popsat.Tak se hned zeptejte na vše.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!VÝMĚNA O CO MÁM ZÁJEM!!!!!!!!!!!!!!!!
KNIHY pro dospělé i děti KNIHU DOMÁCÍ ŠTĚSTÍ,rámečky na fotky,svíčky,háčkované ubrusy a dečky a vše háčkované,staré věci,krabičky,dřevěné krabice,krabice staré např od klobouků apod,bedýnky dřevěné a jiné,obrázky na zeď i velké.Krajky a metráž
Aktuálně sháním výměnou sladkosti,pastelky jakolikv kávu,kuchyňské utěrky papírové,papírové kapesníčky,vlhké ubrousky,ubrousky jídelní na stůl,kancelářské papíry do tiskárny,fixy,vybavené penály,svíčky,vonné olejíčky do aromalamp,vůně do interieru,mejdla toaletní tuhé či tekuté,pěny do koupele,dětskou kosmetiku,tamponky odličovací,odličovadlo na oči,laky na nehty,klouzačku do domu,modelínu,,pastelky,křídy vnitřní i na ven,voskovky,papír na kreslení,,sladkosti pro děti i dospělé,jakoukoliv kávu,vína a alkohol,prací prostředky,čistící prostředky,něco do interieru v černo bílé variaci,může být i fialová a zelená.Černý běhoun na stůl či prostírání nebo maminky prostě napište co máte určitě to nějak provedeme..dárkové taštičky,čaje jakékoliv,doplňky do kuchyně,alkohol,vína,potravinové fólie,aluminiové folie,pečící papír,jary či jiné prostředky na nádobí,houbičky a hadry na nádobí,pracovní rukavice, gumové rukavice,Stolní či jiné kapesníčky v krabici,Balíčky ubrousků,kapesníčky do kabelky,vlhké ubrousky.Doplňky do domečku,utěrky do kuchyně,igelitové sáčky,větší množství igelitových tašek,kancelářské potřeby, odličovadla na oči,odličovací tamponky, Svíčky TRVANLIVÉ POTRAVINY ,SLADKOSTI,čistící prostředky jakékoliv Kávu jakoukoliv co máte nejraději máme i Dolce gusto,ale i mletou či instantní prostě jakoukoliv tělovou kosmetiku- sprchové gely,šampony,kondicionery,tělové mléka,deodoroanty atd,krémy na tělo a nohy balzámy na vlasy,kondicionery bez oplachování,masky na vlasy čistící prostředky jakékoliv,pracovní rukavice,krémy na ruce aviváže,rpstředky na praní,tablety do myčky, ale i běžný nákup prostě co máte doma a chcete vyměnit .Budu se těšit

Aktuální ceník ČESKÉ POŠTY

Doporučený balík
do hmotnosti 1 kg 54,-
do hmotnosti 2 kg 58,-

Největší rozměr zásilky nesmí přesáhnout 60 cm a součet všech jejích 3 rozměrů 90cm.Minimální rozměry 14X9cm

Cenný balík
do hmotnosti 5 kg 65,-
do hmotnosti 10 kg 77,-

vždy si k balíku připočítávám 5,- naprosté minimum za balné a cestu děkuji
Podmínky byly naposledy upraveny: 10.7.2013, 19:47
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu