Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

ÚČET BYL POZASTAVEN
Na vlastní žádost, negativní hodnocení
Brigette F. (Brigette Fashion) ID 538417
Brigette Fashion
mimibazar.cz/brigettefashion
Oblast: Beroun
Registrace: 20.10.2014
Naposledy: 5.2.2015 14:22
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 29
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
O NÁS:
Provozujeme jak kamenný obchod na adrese 9.května 174 HOŘOVICE, tak prezentační prodej prostřednictvím této stránky. Tyto stránky jsou určené zákaznicím, které se nemohou osobně dostavit a chtějí zboží zaslat poštou.

Nejsme povinni udávat čísla balíků v řádném termínu doručování Českou poštou.

Pokud neobdržíte odpověď na e-mail (objednávku), znamená to, že zboží není skladem a tudíž je vaše objednávka automaticky stornována a na e-mail vám tedy nepřijde žádná odezva. Je to systém objednávek, tak ho prosím respektujte.

Platba a doba dodání

Každá objednávka je závazná dle Občanského zákoníku § 544-545, zákona č. 40/1964 Sb.
Zákazník může od kupní smlouvy odstoupit oznámením, že si přeje objednávku stornovat. Oznámení musí být v písemné podobě. Odstoupení od smlouvy neznamená nevyzvednutí objednávky u prodávajícího nebo nepřevzetí zaslané objednávky na adresu kupujícího. V případě nepřevzetí zásilky máme právo na úhradu vzniklých nákladů (zejména balné, poštovné a souvislé práce).
1) Po objednání obdržíte odpověď v podobě potvrzení objednávky, informaci o dostupnosti zboží. Dále pokyny nutné k provedení platby.
2) Platbu za zakoupený předmět očekáváme maximálně do 5ti pracovních dnů od okamžiku potvrzení objednávky.
3) Přijímáme pouze platbu předem na náš účet nebo platbu zaslanou složenkou. Na dobírku zboží nezasíláme.
4) Teprve až zašlete platbu, pošlete do zprávy adresu, kam máme Vámi zaplacené zboží zaslat. (Pokud zašlete kopii o zaplacení, odesíláme ještě ten den, pokud stihneme otevírací dobu české pošty.)
5) Při platbě uvádějte do ZPRÁVY PRO PŘÍJEMCE: Váš nick zde na facebooku + město. Tyto chybějící nebo nesprávně uvedené údaje můžou ztížit identifikaci platby a prodloužit dobu odeslání.
6) Zásilky jsou obvykle doručeny za 3 - 15 pracovních dnů od okamžiku přijetí platby na náš účet, někdy se ovšem může vyskytnout i větší zpoždění a může trvat i 30dní (zákonná lhůta) - při čekání na naskladnění jednotlivých kusů. Za dobu doručení Českou poštou nepřebíráme odpovědnost!

Může se stát u některých objednávek, které nejsou placené v den, kdy Vám zašleme podklady, respektive není částka připsaná na náš účet, že se zboží v časové prodlevě mezi datem zaslání podkladů a datem přijetí částky vyprodá a v tomto případě Vám vracíme částku zpět. Jelikož je Bfashion na více portálech je tato skutečnost reálná.

Poštovné

1) Poštovné na základní balíčky (1-3ks oblečení) je 50kč, u objemnějších balíčků je poštovné individuální avšak maximálně 150kč. Pokud na zboží spěcháte a potřebujete mít do 48hodin u sebe je možno si připlatit za BALÍK DO RUKY – poštovné činí 120kč. Balíky jsou doručovány do 5ti dnů od zaplacení. Ve výjimečných případech je doba doručení do 30ti dnů - lhůta stanovená zákonem. Pokud nebude balíček doručen do 60ti dnů, jsme povinni částku vrátit zpět na Váš účet.
2) Nemáme žádný vliv na dobu doručení a z tohoto důvodu neneseme žádnou odpovědnost za zpoždění způsobené poštou.
4) Zásilky jsou posílány na Vámi uvedenou adresu.
5) V případě ztráty zásilky, zaručujeme vrácení platby nebo opětovné odeslání. Platba je vrácena až po ukončení reklamace na odesílací poště.

Reklamace
1. Vzhledem k předešlé informaci, že tyto stránky fungují prezentačně a pouze zprostředkováváme prodej pro zákaznice, které se k nám nehomou osobně dostavit, nelze zboží ve většině případech měnit, vzhledem ke skutečnosti, že je zboží dostatečně nafoceno a popřípadě naměřeno. Dle zákoníku v tomto případě, kdy je kupující seznámen s produkty kamenné prodejny, nejsme povinni zboží bez udání důvodu měnit či vracet peníze. Pokud s tímto nesouhlasíte, prosím zvažte svoji objednávku!
2. V případě reklamace vracíme pouze částku nakoupený produkt, bez částky na náklady za přepravu.
3. Náklady spojené s vrácením zboží jdou k tíži kupujícího.
3. K vrácenému zboží nebo částky musí být přiložen formulář. Bude-li potřeba, formulář naleznete v INFO či POZNÁMKÁCH.
4. Částka se vrací na Váš účet po obdržení vráceného balíčku maximálně do 30ti dnů.
5. Odstoupení od kupní smlouvy nelze provézt bez pokladního dokladu. Dále nelze uplatnit reklamaci na zboží slevněné nebo ve výprodeji.
6. O reklamaci Brigette Fashion rozhodne do tří pracovních dnů. Do této lhůty se nezapočítává doba přiměřená podle druhu zboží potřebná k posouzení vady. Reklamaci včetně odstranění vady Brigette Fashion vyřídí bez zbytečného odkladu, nejpozději do 30 dnů ode dne uplatnění reklamace. Lhůtu 30 dnů je možné po uplatnění reklamace prodloužit po domluvě se spotřebitelem – takové prodloužení nesmí být delší než 30dnů. Po uplynutí této lhůty se má za to, že vada na věci skutečně existovala a spotřebitel má stejná práva, jako by se jednalo o vadu, kterou nelze odstranit.

Adresa pro vrácení balíků : Brigette Fashion, 9.května 174, 26801 Hořovice

Živnostenské podnikání:
Zprostředkování obchodu a služeb
Velkoobchod a maloobchod

IČ: 073832430

!!!!!!!!!VÝMĚNY A REKLAMACE ZASÍLEJTE NA:
Brigette Fashion
9.května 174
26801 Hořovice
Podmínky byly naposledy upraveny: 20.12.2014, 9:43
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu