Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Alexandra S. (anndrra) ID 123403
mimibazar.cz/anndrra
Oblast: Domažlice
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 31.3.2008
Naposledy: 10.7.2019 8:23
Aktualizace: 3.3.2015 19:58
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 76
VŠECHNY FOTOGRAFIE 5
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Vítám vás v mém bazárku.

Alexandra Soldánová
Libosváry 20
Horšovský Týn 346 01
IČ: 01332171

Poštovné si účtuji dle sazebníku české pošty a dle sazebníku zásilkové služby (PPL,InTime)


Balíčky vážím nejprve doma a podle toho určím cenu.
Více věciček-jedno poštovné.

V případě expresního doručení (do 48 hodin, vždy je třeba ověřit aktuální dostupnost) účtuji poštovné 150 Kč (neplatí pokud ho zákazník sám nevyžaduje).

V případě objednávky nad 1000Kč 25% sleva z poštovného, nad 1500 Kč 50% nad 2000 Kč 75% a nad 2500 Kč je poštovné zdarma.* a **

Platba je vždy předem na účet. Jako VS zadávejte svoje ID v případě,že jste neregistrovaný uživatel ,Vám VS sdělím spolu s konečnou sumou a cenou v emailu.

Zboží nezasílám na dobírku,pouze registrovaným a dobře známým členům MB.
O věci zdarma k objednávce si nezapomeňte říct,ráda vám je přibalím!!!!


Při objednávce bazarového zboží a zboží skladem je dodací lhůta od připsání peněz na účet 3-5 dní, není-li uvedeno jinak. Obvykle zasílám hned.

*Výjimkou jsou věci objemné jako vaničky, kočárky a objemnější hračky, tam je poštovné dle sazebníku většinou od 60 Kč výš a sleva z poštovného vzniká od 2500 Kč.


**Pokud nebude objednávka jednotná, posuzuji individuálně, dle druhu a množství zboží.

Na platbu čekám 7 dní (pokud se nedohodneme na jiném termínu) po 7 dnech bude Vaše nezaplacená objednávka stornována a zboží bude opět vráceno doprodeje.

Na poštu chodím 2x týdně, obvykle úterý a čtvrtek.

Číslo účtu pro úhradu:
GE MONEY BANK 208032685/0600


Vždy vyčkejte na podklady k platbě.

Podmínky pro nábytek a nové zboží

Na námi prodávané nové zboží poskytujeme standardní záruku 24 měsíců.

Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo v obecně v obchodních podmínkách.

Podmínky dodání
Zboží je zasíláno prostřednictvím přepravní společnosti nebo české pošty. Vynakládáme veškeré úsilí pro co nejrychlejší dodání zboží od chvíle objednávky. Standardní termín dodání je 3-4 pracovní dny, maximální termín dodání je do 21 pracovních dnů. Většinou však zboží expedujeme další pracovní den po objednávce.
Bohužel může dojít i k situaci, kdy nebude možné dodat zboží ve stanovené lhůtě. V tomto případě Vás budeme vždy kontaktovat a dohodneme se s Vámi na dalším postupu (obdržíte informaci o dostupnosti zboží, nabídneme Vám jiné podobné zboží, projednáme storno objednávky). Vyhrazujeme si právo od smlouvy odstoupit v případě, že zboží nebude u dodavatele dostupné. Jestliže bude nedodané zboží předem uhrazeno a dohodneme se na stornu objednávky bude Vám částka za objednávku vrácena do 7 dnů od uskutečnění dohody.
Objednávka je návrhem kupní smlouvy, která vzniká samotným dodáním zboží.
Prodejce nenese odpovědnost za zásilky svěřené k dodání IN TIME. V případě nedoručení zásilky nás kontaktujte. Náhradní zboží Vám zašleme či zaplacenou částku vyplatíme až po vyřízení reklamace u dopravce. O výsledku budete informováni.
V případě poškození zásilky - roztržený či jinak poškozený balík, zásilku od dopravce nepřebírejte nebo u přepravce zásilku přeberte s výhradou (písemně na doručovacím formuláři) a o tomto nás prosím informujte, abychom mohli věc u dopravce reklamovat.
V případě odmítnutí převzetí zásilky zákazníkem, si vyhrazujeme právo na náhradu nákladů vzniklých v souvislosti s dopravou zásilky k zákazníkovi a zpět a nákladů na odeslání faktury.
Podmínky byly naposledy upraveny: 3.11.2014, 21:28
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu