Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

eva r. (evary) ID 139650
mimibazar.cz/evary
Oblast: Praha
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 12.6.2008
Naposledy: 14.9.2019 11:53
Aktualizace: 25.2.2011 17:07
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 263
VŠECHNY FOTOGRAFIE 7
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Milé maminky, milé a milí nakupující,
vítejte v našem obchůdku.

ZBOŽÍ
1. NOVÉ, jedná se britský outlet (ne vše je však s originální visačkou), nebo individuální dovoz z USA (prakticky vždy bez visaček). Vždy jsou uváděny velikosti, které jsou uvedeny na zboží, a často i skutečné míry. Prosím, také raději měřte, ne vždy se velikosti různých výrobců shodují. Ráda Vám všechny věci přeměřím a zodpovím Vaše dotazy.
2. Použité - z různých zdrojů: britský secondhand, dovoz z USA, apod. Stav je reálně popsán a případně i nafocen.

Prakticky veškeré nabízené zboží je skladem - tzn. k okamžitému odeslání po uhrazení platby na účet, ojediněle přijímám objednávky (v tomto případě je pak platba řešena individuálně, většinou po potvrzení objednávky dodavatelem, po odeslání objednaného zboží dodavatelem apod.).


KOMUNIKACE, REZERVACE, PLATBA
Na Vaše dotazy, rezervace či jiné vzkazy odpovídám do 24 hodin, tj. do 24 h hodin po obdržení mailu, nejčastěji však večer. V případě jakýchkoli neobvyklostí informuji vzkazem v albu "Vzkazy". Při zájmu o zboží Vám do 24 hodin zašlu veškeré údaje k platbě - celkovou částku, variab. symbol a číslo bankovního účtu. Pokud nevlastníte účet, lze platbu realizovat prostřednictvím České pošty.

Zboží rezervuji po dobu 1 týdne, není-li dohodnuto jinak, a to od zaslání potvrzujícího mailu. Není-li do týdne platba připsána na účet, rezervace se ruší, zboží se vrací do prodeje a píši negativní hodnocení. Při dotazech na zboží čekám na odpověď 24 hodin, poté vracím do prodeje. Zrušení rezervace je možné do 24 hodin.

V zájmu urychlení veškeré komunikace prosím o uvedení Vaší adresy již při objednávání.
Doklad vystavuji na vyžádání a bude přiložen ke zboží.

ODESLÁNÍ ZÁSILKY A POŠTOVNÉ
Balíček je odesílán na Vámi uvedenou adresu prostřednictvím České pošty, a to do 3 pracovních dní od připsání peněz na účet (často však dříve). Poštovné závisí na hmotnosti a rozměrech zasílaného balíčku, nejčastěji činí 37,- až 63,- Kč. (V některých případech se může drobně lišit od reálně zaplacené částky za poštovné z důvodu individuálního posuzování zásilek úřednicemi České pošty :-), zejména jde o rozlišení zásilky "doporučené psaní" od "doporučeného balíčku".) Zásilku odesílám doporučeně, jako doporučené psaní či balíček, nebo jako cenný balík, obyčejně pouze na Vaše výslovné vyžádání a riziko. V případě ztráty balíčku ČP vracím Vámi zaplacenou částku na Váš účet. O odeslaných balíčcích informuji vzkazem na MMB.
Na dobírku nezasílám!
Výměnný obchod neprovozuji!
Děkuji za pochopení.

ZÁRUČNÍ LHŮTA, REKLAMACE, ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY
1. "NOVÉ": záruční lhůta dle platných právních předpisů (nevztahuje se na běžné opotřebení používáním výrobku).
2. na "použité" se záruční lhůta nevztahuje, stav je zboží je popsán, příp. i nafocen.

Odstoupení od smlouvy: zákazník má právo bez udání důvodu odstoupit do 14 dní od kupní smlouvy, v takovém případě je mu vrácena v případě platby předem celá částka do 7 dnů převodem na učet, a to po obdržení vráceného zboží prodejcem. Zboží je možno vrátit ve stejném stavu, v jakém jej zákazník obdržel (tzn. nenošené a nepoškozené, s originální visačkou). V případě sporu bude použita fotodokumetace prodejce. Při vrácení zboží bez udání důvodu zákazník hradí poštovné zpět k prodejci. V případě oprávněné reklamace v záruční lhůtě je zákazníkovi vrácena částka v plné výši, včetně poštovného k prodejci, a to do 7 kalendářních dnů od obdržení vráceného zboží prodejcem.


Ochrana osobních údajů
V souvislosti s provozováním obchůdku je třeba shromažďovat některé osobní údaje, jako je jméno a adresa. Tyto údaje slouží pouze k vyřízení objednávky a realizaci dodávky objednaného zboží. V žádném případě nejsou údaje žádným dalším způsobem zpracovávány.


Děkuji za Vaši pozornost. Pokud budete mít jakýkoli dotaz, ozvěte se, na spoustě věcí se lze domluvit:-).
Přeji příjemné nakupování. V případě zdárného obchůdku je hodnocení vítáno :-).

Díky, Eva Ryšavá
IC: 66626382, Oblouková 1328, 252 19 Rudná
Podmínky byly naposledy upraveny: 22.2.2010, 11:05
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu