Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Kateřina D. (hračky pro nejmenší) ID 15938
mimibazar.cz/hrackypronejmensi
Oblast: Praha
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 22.5.2006
Naposledy: 30.10.2020 1:51
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 370
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 1
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Prodávající

Kateřina Doušová
Ve Žlíbku 2389, 193 00 Praha 9
IČ: 61308013

Jsme pouze e-shop,nemáme kamennou prodejnu.Po předchozí domluvě možnost osobního odběru v Praze 9-Horních Počernicích .

Číslo účtu pro bezhotovostní platby:
2695295173/0800

Kontaktní údaje
Telefon: 775202249
Email: kaca.dousova@seznam.cz
Na emaily odpovídáme co nejdříve,nejdéle však do 24 hodin.

Identifikace a ceny zboží:
Předmětem smlouvy jsou pouze položky výslovně uvedené v kupní smlouvě - objednávce.
Název zboží a popis se nemusí shodovat s oficiálními názvy a popisy výrobce nebo dovozce daného zboží. Veškeré ceny zboží jsou uváděny včetně DPH v Kč. Nákup se provádí prostřednictvím nákupního koše, kde jsou přehledně zobrazeny náklady na přepravu a odeslání.

Objednávky
Podáním objednávky kupující stvrzuje, že se seznámil a souhlasí s těmito obchodními podmínkami a reklamačním řádem.
Elektronická objednávka je platná jestliže jsou vyplněny veškeré požadované údaje.
Dodavatel, popřípadě výrobce může dodat barvu, která se může lišit od zobrazeného zboží
Právní vztahy, vzniklé uzavřením kupní smlouvy, vzniklé odesláním objednávky se řídí příslušnými ustanoveními Občanského zákoníku, zejména ustanoveními o uzavírání smluv za použití prostředků komunikace na dálku.
Místem dodání je adresa uvedená kupujícím v objednávkovém formuláři jako dodací adresa.
Objednávky lze realizovat prostřednictvím e-mailu kaca.dousova@seznam.cz nebo objednávkového formuláře. V případě dotazů nás kontaktujte na tel. +420775202249

Balné neúčtujeme.Zasíláme přes Českou Poštu obyčejným balíkem,na vyžádání balíkem do ruky (cena 105.-) nebo menší zásilky doporučeným dopisem.

Při objednávce nad 3.000, Kč je poštovné a balné zdarma! Platí pouze pro platbu předem.

Odstoupení od návrhu kupní smlouvy (objednávky) ze strany prodávajícího
Prodávající si vyhrazuje právo zrušit objednávku nebo její část v případě, že kupujícím jsou v objednávce zadány neúplné údaje nebo údaje neodpovídající skutečnosti, dále v případě, že objednané zboží se již nevyrábí, nedodává nebo se výrazným způsobem změnila cena dodavatele zboží. V případě, že již byly vynaloženy náklady v souvislosti se zajištěním nebo odesláním zboží a bylo nutné zboží obstarat, tzv. nákup zboží "na objednávku", prodávající může uplatňovat právo na úhradu škody.


Odstoupení od návrhu kupní smlouvy (objednávky) ze strany kupujícího
V souladu s § 53 odst. 4 a 7 občanského zákoníku má zákazník možnost odstoupení od smlouvy bez udání důvodu do 14 dnů od převzetí zboží. Zboží musí být v původním nepoškozeném obalu, nepoškozené, nepoužité, kompletní (včetně příslušenství, záručního listu, návodu atd.). Součástí musí být doklad o koupi. Zboží zasílejte doporučeně na naši adresu, na Vaše náklady. Doporučujeme zboží pojistit (neručíme za jeho případnou ztrátu na cestě k nám) nebo vrátit osobně.
Při splnění výše uvedených podmínek Vám peníze za zboží spolu s dopravným v původní objednávce zašleme na Váš účet a to nejpozději do 30ti pracovních dnů po fyzickém obdržení zboží. V případě nedodání kompletního zboží se termín vrácení peněz posouvá do doby dodání chybějícího zboží.

Výměna zboží
V případě potřeby Vám nepoužité a nepoškozené zboží se všemi visačkami vyměníme za jiný druh v době 10 dnů od odeslání zboží. Prosím zkontaktujte nás a domluvíme se s Vámi na dalším postupu.
Vyměňované zboží nám neposílejte na dobírku, v takovém případě nebude převzato. Zboží nám zašlete na Vaše náklady. My Vám Vaše nové vybrané zboží zašleme okamžitě jak bude naskladněno, v případě nutného doplatku Vás poprosíme o převod tohoto doplatku na náš účet.

Dodací lhůta
Dodací lhůta začíná běžet ode dne e-mailového potvrzení o připravenosti zboží. V případě, že zboží je skladem, zavazuje se prodávající jej vyexpedovat do 4 pracovních dnů ode dne připsání peněz na účet. Vždy Vás po obdržení objednávky informujeme o přibližném datu odeslání. Dodací lhůta bude přiměřeně k okolnostem prodloužena, jestliže zpoždění je způsobeno okolnostmi nezaviněnými prodávajícím.

Dárkové poukazy
Dárkové poukazy jsou vhodné pro ty, co si nejsou jisti, že skutečne koupí tu pravou hračku, ze kterou budou mít děti radost.

Dárkové poukázky budou vystaveny po obdržení objednávky, a zaslány dle Vašeho výběru buď elektronicky nebo poštou. Poukaz lze uplatnit pouze jednorázově. V rámci jednoho nákupu je možné využít i více poukazů, jejichž nominální hodnota se sčítá. Zakoupené poukázky není možné vyměnit zpět za finanční částku. Je-li hodnota zakoupeného zboží nižší než nominální hodnota uvedená na dárkovém poukazu, rozdílná hodnota se nevrací. Je-li hodnota zakoupeného zboží vyšší než nominální hodnota uvedená na poukázce, rozdílnou hodnotu je třeba doplatit.
Při uplatnění poukazu proveďte objednávku a do poznámky napište číslo dárkového poukazu nebo nás kontaktujte emailem.

Ochrana osobních dat
Ve smyslu zákona č.101/2000 Sb. se e-shop U berušky zavazuje, že svěřená osobní data, která nám zákazník poskytne budou využívány pouze pro účely obchodní a marketingové ve smyslu plnění služeb zákazníkům. Nebudou poskytnuty třetím osobám a ani jinak zneužity. Budeme uchovávat osobní údaje pouze po dobu, která je nezbytná k účelu jejich zpracování. Zákazník má právo kdykoliv požádat o vymazání osobních dat z databáze bez udání důvodu.

Reklamační a záruční podmínky
V případě, že Vám byl dodán nevyplněný záruční list společně s výrobkem, zašlete záruční list spolu se zpáteční adresou na adresu:
Kateřina Doušová
Ve Žlíbku 2389/34
193 00 Praha 9
Záruční list Vám bude potvrzen a zaslán zpět.
Záruka se nevztahuje zejména na opotřebení věci způsobené jejím obvyklým užíváním, na vady vzniklé neodbornou manipulací nebo uskladněním. Dále se záruka nevztahuje na vady vzniklé užíváním výrobku v rozporu s návodem k obsluze, zanedbanou údržbou nebo užíváním výrobku k jinému účelu, než ke kterému je určen.
Záruka poskytovaná při prodeji zboží činí 24 měsíců ode dne nákupu zboží a řídí se příslušnými ustanoveními Občanského zákoníku.
Zjistí-li kupující při převzetí zboží vady, musí tyto skutečnosti sdělit bez zbytečného odkladu , nejpozději však do 3 dnů od převzetí zboží. Zjištěné vady k reklamaci oznamte e-mailem na kaca.dousova@seznam.cz nebo telefonicky a naskenujte případně pošlete na adresu společnosti doklad o zakoupení.
Zboží nám zašlete na vlastní náklady. Reklamované zboží nám neposílejte na dobirku, v takovém případe nebude převzato.
Pro rychlejší vyřízení uveďte druh zboží, důvod reklamace, číslo objednávky.
Reklamace bude vyřízena bez zbytečného odkladu, nejpozději do 30 dnů ode dne doručení reklamace. Budeme Vás průběžně informovat o dalším postupu řešení reklamace.
V případě vrácení peněz Vám vrátíme celkovou částku.
Podmínky byly naposledy upraveny: 15.11.2013, 11:01
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu