Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Iva Mráčková (ivysek) ID 16079
mimibazar.cz/ivysek
Oblast: Praha
Telefon: 608217624
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 24.5.2006
Naposledy: 30.10.2012 20:22
Aktualizace: 28.6.2012 9:45
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
75592649
HODNOCENÍ 77
VŠECHNY FOTOGRAFIE 13
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 7
RECEPTY 1
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Iva Mráčková - designové rukávníky pro náročné maminky. Šití na míru, zdobení na přání.

UPOZORNĚNÍ: pláštěnka na ruce je mým nápadem, je chráněná průmyslovým vzorem. Někteří výrobci se toto snaží obejít tím, že výrobek mírně pozmění, stále se však jedná o napodobeninu.

Podmínky prodeje:

Prodávajíci:
Iva Mráčková
IČO 75592649
Krátká 641
431 51 Klášterec nad Ohří

-
ZMĚNA ADRESY: od 1.7.2012 bydlím na Praze 4. Nově je tedy možnost osobního vyzvednutí přímo v Praze, orientačně 6 minut busem z Budějovické. Všechny informace zde budou brzy aktualizovány.
-

Tel: 608217624 v čase 8:30-11:15, večer 19:00-21:00
Mail: ivysek@seznam.cz
Upřednostňuji komunikaci mailem, v nutných případech volejte (např. dodání zboží do druhého dne). Na SMS neodepisuji, pouze po domluvě můžete poslat rozměry. Na mailu jsem k dosažení zpravidla denně. Neodpovím-li do 3 dnů, prosím napište znovu nebo volejte, mail se mohl ztratit ve spamech.

Veškeré zboží lze osobně vyzvednout na mé adrese v Klášterci nad Ohří, po dohodě dovézt (přiblížit) do Kadaně nebo do Chomutova.
Poštovné je zpravidla 50Kč, podrobně bývá uvedeno u každého zboží, odesílám Českou poštou.
Poštovné za Obchodní balík (doručení do druhého dne Českou poštou) je zpravidla 105Kč.
Platbu provedete na účet u mBank, číslo účtu vám pošlu mailem. Jsou i jiné možnosti, viz poslední řádek.
Zboží lze poslat i na dobírku (Česká pošta), pokud máte na MMB kladná hodnocení nebo pokud mi pošlete zálohu za poštovné na účet. Obecně tento způsob placení nepreferuji.

Mé zboží je zpravidla mým výrobkem. Některé druhy zboží jsou chráněné užitným nebo průmyslovým vzorem, proto prosím nekopírujte. Chcete-li použít mé fotografie, kontaktujte mne s prosbou o svolení k užití. Pokud s užitím souhlasím, je to bezplatné.
Nabízím také použité zboží - soukromý prodej - na toto zboží se nevztahuje záruka, podrobné informace jsou uvedeny vždy v konkrétním inzerátu.

Veškeré informace o konkrétním zboží vám ráda sdělím na mailu.
Cena za zboží je uvedena včetně DPH. Nejsem plátcem DPH.

Záruční doba mého zboží je 2 roky, vztahuje se na vady výrobku.

Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo obecně v obchodních podmínkách.

Doba dodání je zpravidla týden od přijetí platby, max. 14 dní, o tom bych vás informovala. Týká se to např. čekání na objednaný materiál, zavalení objednávkami, nemoci dětí...
Pokud nejsem schopna zboží dodat, vždy vás co nejdříve informuji mailem a nabídnu vám jinou variantu. Tuto nabídku můžete odmítnout. V případě, že je zboží již zaplaceno, částku vracím v plné výši.

Podle zákona máte nárok na vrácení zboží bez udání důvodu do 14 dnů od data převzetí zboží. Pokud tuto možnost využijete, prosím informujte mne mailem! Vrácená částka je součtem ceny zboží a poštovného zaplaceného při objednání zboží. Vrátit lze zboží nové i již použité, v tom případě mohu snížit cenu výrobku o hodnotu Vašeho opotřebování. Poštovné směrem ke mně hradíte vy.

Pokud jste si objednávku rozmysleli, můžete ji stornovat - dokonce i tehdy, když už jsem se pustila do výroby a byli jste o tom informováni. Jen mi to vždy napište a použijte slůvka prosím a děkuji. Stornovat objednávku můžete do 24 hodin mailem, poté pouze telefonicky. V tomto případě můžete volat kdykoliv v čase 8:00-21:00. Maximální doba pro storno je do data odeslání.

-
Další možnosti platby:
Pokud potřebujete, je možné částku složit v hotovosti na dětský účet u KB - platba je provedena okamžitě, bez poplatku bance a zboží mohu expedovat ještě týž den (podle možností a domluvy).
Další "spřátelený účet" je u České spořitelny.
Peníze z těchto účtů budou následně převedeny na firemní účet, na zboží dostanete normálně paragon, tato možnost slouží pouze pro akutní případy, ne proto, že máte stejnou banku! (například odlétáte na dovolenou a potřebujete obal na kočárek do dvou dnů)
Podmínky byly naposledy upraveny: 28.6.2012, 9:48
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu