Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Mirka B. (mirchie) ID 1906
mimibazar.cz/mirchie
Oblast: Praha
Webová stránka
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 18.4.2005
Naposledy: 6.5.2024 11:40 DNES
Aktualizace: 6.5.2024 11:40 DNES
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 208|15
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 1560
VŠECHNY FOTOGRAFIE 120
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 10
RECEPTY 1
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
✿ Milé maminky, tatínkové a ostatní nakupující ✿,

vítám Vás v našem obchůdku :o).

Všechny věci prodávám pro radost a těší mě, že tím udělám radost i jiným maminkám a dětičkám. V našem albu nabízíme převážně věci po našich holkách a po ségřiných 3 klukách, pár věcí prodávám i kamarádkám, takže výběr je docela široký :o).

Nakoukněte určitě do alba AKCE - nabízím tam různé výhodné akce při větších objednávkách. Nebo Vám ráda přidám něco z alba ZDARMA K OBJEDNÁVCE, pokud Vás tam něco zaujme, nestyďte se si o to napsat :o).

Neváhejte se na mě obrátit s jakýmikoliv dalšími dotazy, ať už se jedná o přeměření věcí, doplňující informace apod., zabráníme tak zbytečným nedorozuměním.

CENA - je stanovena vždy s ohledem na stav, kvalitu a značku prodávané věci. Pokud se Vám u vybrané věci zdá cena příliš vysoká, nestyďte se zeptat na slevu, většinou je přiměřená sleva možná :o).
K ceně zboží připočítávám poštovné dle tarifu ČP, snažím se o co nejnižší poštovné.. Někdy se stane, že mi paní na poště pošle balíček levněji, než by podle podmínek pošty mělo být (např. zásilku tlustší než 5 cm pošle ještě jako dop. dopis a ne jako dop. balíček), ale většinou mi přeměřují každý milimetr, tak to prosím berte sportovně jako já - někdy nám napočítají víc, než čekáme, někdy zase míň..

OSOBNÍ PŘEVZETÍ - Věci je možné převzít osobně na Praze 9.

PLATBA - v případě Vašeho zájmu Vás budu kontaktovat co nejdříve s podklady k platbě včetně výše poštovného.
Pokud se nedohodneme jinak, platí, že platbu očekávám do 3 nebo 5 dnů na mém účtu (3 dny jsou pro neregistrované). Peníze můžete zaslat také složenkou či v doporučené obálce na mou adresu.
Pokud peníze do 3 / 5 dnů nepřijdou a ani od Vás nebudu mít žádnou zprávu, věc postupuji dalšímu zájemci nebo ji vracím do prodeje, aniž bych Vám psala x zbytečných mailů - už mě opravdu nebaví trávit spoustu času upomínám a dotazováním se, kdy peníze dorazí..

ODESÍLÁNÍ BALÍČKŮ - na poštu chodím 1 – 2x týdně, pokud na odeslání spěcháte, dejte mi prosím vědět, budu se snažit balíček poslat co nejdřív.
O odeslání balíčku Vás budu informovat mailem.
Na dobírku po špatných zkušenostech balíčky neposílám!

PROSÍM - Uvádějte při objednávání věcí rovnou i Vaší adresu, ať se zbytečným dopisováním o adresu nezdržuje odeslání balíčků Vám i ostatním maminkám!!

Budu moc ráda, když mi po obdržení balíčku dáte vědět, jestli dorazil v pořádku..

Přeji Vám všem příjemný a pohodový nákup :o)).

Mirka
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

VÝMĚNY:

1) Výměny jsou možné jenom u věcí, které neprodávám někomu jinému (někdy je to tam uvedeno, někdy zapomenu).. Takže ideální je napsat a uvidíme :o).

2) S maminkami, které mají jen pár hodnocení (nebo ani nejsou registrované) a mají zájem o výměnu, se po špatných zkušenostech domlouvám tak, že nejdříve pošlou balíček ony a pak teprve já. Děkuji za pochopení :o).

3) Pokud Vy máte dvojí ceny - jednu pro prodej a druhou vyšší pro výměnu, pak si i já upravím ceny stejným způsobem (i když mám někde vyšší cenu uvedenou, většinou je to o poštovné a ne o stokoruny rozdílu, jak se s tím někdy setkávám).
Pro obě strany by podle mě měly platit stejný pravidla, ideální je myslím měnit za prodejní ceny u obou.
Všechno je o dohodě a o lidech, buď se dohodneme nebo ne, svět se nezboří.

4) U výměn posílám balíčky doporučeně a totéž očekávám i od druhé strany.. V případě ztráty obyčejného balíčku budu požadovat vrácení mnou zaslaných věcí nebo peněžní náhradu ve výši výměny!
U výměn do hodnoty ca 100,- Kč je možné se domluvit i na zaslání obyčejně..

5) Prosím o pečlivé balení věcí, už se mi několikrát stalo, že věci přišly poškozené a zničené poštou jenom proto, že byly ledabyle nebo nevhodně zabalené. Při poškození věcí budu požadovat adekvátní náhradu!
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

REKLAMACE :

Samozřejmě se může stát, že nějakou chybičku (flíček, dírka apod.) přehlédnu, pak se s každým snažím domluvit na nějakém řešení (převážně sleva, protože většinou jde o malé částky a poštovné je už opravdu vysoké - jednodušší je slevit a věc prodat dál, pokud o ni nemáte zájem). Pokud se nejedná o mé pochybení a Vy přesto trváte na vrácení věci, nebudu Vám pak v tomto případě vracet peníze včetně jednoho nebo dokonce dvojího poštovného, jak občas nějaká maminka žádá, vrátím Vám pouze částku za prodanou věc!
Kdyby to takto chtěl každý, protože si to rozmyslel, věc mu nesedí apod., tak já jen budu platit za to, že si věc koupil, prohlídl, vyzkoušel a vrátil..
Ptejte se tedy prosím na cokoliv dřív, než si věc koupíte..
Děkuji za pochopení. Mirka
Podmínky byly naposledy upraveny: 12.3.2018, 10:49
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu