Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Zdeňka M. (betrendybutique) ID 379213
mimibazar.cz/betrendybutique
Oblast: Pardubice
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 15.7.2011
Naposledy: 23.4.2017 22:02
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 107
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
VÁŽENÍ NAKUPUJÍCÍ VÍTÁM VÁS VE SVÉM BAZÁRKU A PŘEJI PŘÍJEMNÉ NAKUPOVÁNÍ !

AKCE NA VEŠKEROU NABÍDKU: PŘI NÁKUPU NAD 1500,- HRADÍM POŠTOVNÉ JÁ JAKO PODĚKOVÁNÍ !

Něco málo o nabízených věcech:
Ve svém bazárku prodávám vesměs použitý textil převážně z mého šatníku, neb šatníku rodinných příslušníků. Věci se snažím co nejlépe popsat a nafotit. Pokud byste potřebovali další informace, fota, napište mi, pokusím se co nejdříve odpovědět.

Při měření oblečení doporučuji změřit své kousky, které Vám dobře sedí, ne sebe. Zakoupené zboží potom lépe padne.

REZERVACE:
Rezervace provádím obvykle na dobu 7 dnů (po dohodě i déle), což je také doba určená pro převod peněz na můj účet. Budete-li chtít provést pouze předběžnou rezervaci, ráda Vám zboží podržím na dobu 1 dne. Pokud se však do 24 hodin po takovéto rezervaci neozvete, anuluji Vaši žádost a vracím zboží zpátky do prodeje.
Pokud budete mít zájem zakoupit některý z nabízených kousků a zrovna nebudete disponovat financemi, nejprve mě kontaktujte a určitě se domluvíme.

PLATBA:
Preferuji platbu předem na účet. Pokud nemáte internetové bankovnictví, můžete peníze zaslat složenkou. Platbu očekávám do 7 dnů od zaslání podkladů. Dále je možná platba při osobním převzetí zboží.

ODESÍLÁNÍ ZBOŽÍ:
Balíčky se snažím odesílat co nejdříve po přijetí platby, nejpozději však do 5 pracovních dní od připsání částky na účet. Jsem časově velmi vytížena. O termínu odeslání zboží Vás budu informovat. Zboží je vždy zasíláno doporučeně, nebo jako cenný balík.
Pokud není zboží, které si kupující objednal již k dispozici, je prodávající povinen tuto skutečnost kupujícímu neprodleně sdělit mailem či telefonicky a částku, která byla kupujícím uhrazena vrací zpět, pokud se nedomluví jinak - např. na výměně zboží za jiné.

POŠTOVNÉ:
Výše poštovného a balného je uvedena u zboží. Pokud zakoupíte 2 a více kusů, bude poštovné stanoveno dle platného ceníku České pošty s ohledem na velikost a váhu balíčku. Na výši poštovného se domluvíme. Osobní převzetí je možné po předchozí domluvě, v tomto případě poštovné nehradíte. NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM! DO ZAHRANIČÍ PO PŘEDCHOZÍ DOMLUVĚ !

STORNO OBJEDNÁVKY:
Max. do 24 hodin od objednávky e-mailem nebo telefonicky.

ZÁRUČNÍ LHŮTA:

NA NOVÉ ZBOŽÍ PODLE ZÁKONA.

Na věci použité neplatí záruka, odpovědnost prodávajícího se vztahuje jen na vady, které tyto věci měly při převzetí kupujícím. Vyjde-li taková vada najevo až dodatečně, je stanovena dvanáctiměsíční lhůta pro vytknutí vady kupujícím a pro uplatnění práva z odpovědnosti za vady. Odpovědnost prodávajícího se nevztahuje na běžné opotřebení a vady popsané buď u konkrétního inzerátu, nebo obecně v obchodních podmínkách.

REKLAMACE:

Pokud zásilku ztratí Česká pošta, prosím o trpělivost. Po vyřízení reklamace Vám bude vrácena částka vč. poštovného. Pokud se stane, že zboží bude mít nějakou vadu, kterou jsem neúmyslně přehlédla, prosím informujte mě o dané skutečnosti. Postup je následující: nejprve mě kontaktujte e-mailem, poté se domluvíme na vrácení zboží, nebo výměně za jiný kus. Lhůta na vyřízení reklamace je dle zákona 30 dní. Reklamaci se ale snažím vyřídit co nejdříve.

ODSTOUPENÍ OD KUPNÍ SMLOUVY:

Kupující má zákonné právo vrátit zboží bez udání důvodu, a to do 14 dnů od převzetí zboží. O tomto kroku mě prosím informujte e-mailem. Peníze budou vráceny do 14 dní od převzetí zboží na Vámi uvedený bankovní účet. Vrátit bez udání důvodu lze i nové zboží, které již nemá původní obal, bylo použito nebo je bez visačky. V tomto případě budu účtovat přímo úměrné opotřebení výrobku. Poštovné při vrácení produktu hradí kupující.

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ:
Veškeré osobní údaje jako je jméno a adresa zákazníka slouží pouze k vyřízení objednávky. V žádném případě nejsou tyto údaje žádným způsobem zpracovávány ani poskytovány dalším osobám.

UKONČENÍ OBCHŮDKU:
Po doručení balíčku prosím o zaslání zprávy či hodnocení. Pokud se do 14 dnů od odeslání již neozvete, považuji obchůdek za ukončený.

NA ZÁVĚR:
Při objednávce prosím rovnou uvádějte svou adresu, urychlíte tak odeslání balíčku. Prosím respektujte dané ceny a nesmlouvejte dále o nich. Snažím se, aby byli velmi přijatelné.

Budu se těšit na příjemné obchůdky s Vámi a věřím, že z oblečení, které si zde koupíte budete mít opravdovou radost a potěšení. :-)


DĚKUJI A PŘEJI VÁM PĚKNÝ DEN. ZDENČA:-)

Obchodní údaje:

Ing. Zdeňka Martinková
Brozanská 31
530 09 Pardubice



Kontaktní údaje:
Ing. Zdeňka Martinková - mobil.: 775 223 494. Pokud mě nezastihnete telefonicky, prosím napište mi e-mail, co nejdříve odpovím.
e-mail: betrendy.butique@seznam.cz
Podmínky byly naposledy upraveny: 13.7.2015, 22:10
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu