Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Denisa P. (Deny P.) ID 418881
mimibazar.cz/denyp
Oblast: Jablonec nad Nisou
Ověřená adresa
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 25.2.2012
Naposledy: 30.5.2023 20:55
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 948
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Provozovatel
Denisa Petrásková

Jirkov 95
Železný Brod
468 22
Česká republika

IČ: 01184687

Zdravím maminky i všechny ostatní, předem moc děkuji, že jste navštívily můj bazárek. Prosím přečtěte si podmínky prodeje, předejdem tak různým nejasnostem.

PROSÍM - před samotným prodejem se mě neváhejte na cokoliv zeptat, ráda vše změřim a zodpovím vaše dotazy.

ZBOŽÍ:

Prodávám značky: Bershka,Next, O´NEILL,CARPISA...

U značek Next a Stradivarius se jedná o outletové zboží= nové,nepoužité zboží,které bylo z důvodů skladových přebytků staženo ze skladů i prodejen,aby bylo vytvořeno místo pro aktuální kolekce..tzn,že např to, co se neprodá z kolekce podzim/zima,jde PŘI PŘÍCHODU NOVÉ,JARNÍ KOLEKCE do outletů za nižší ceny.

U značky Bershka prodávám nové zboží a nebo zboží s drobnou vadou. Pokud je na zboží nějaká dirka nebo chybí knoflík nebo něco podobného tak to vždy uvádím a je to i nafocené.
U značky Carpisy prodávám nové zboží a nebo zboží s drobnou vadou. Pokud je u zboží nějaká vada jako rozbitý zip nebo něco podobného tak to vždy uvádím a je to i nafocené.
Značka O´NEILL - jde o nové zboží s visačkou!!!

SOUKROMÝ PRODEJ:
V mém bazárku najdete věci ze soukromého prodeje, na které se nevztahuje reklamační řád komerčního prodeje. Věci jsou odděleně ve fotoalbu - SOUKROMÝ PRODEJ,převážně po mě. Na tyto věci nevystavuji doklad o koupi a nevztahují se na ně pravidla a povinnosti prodávajících dle stanovených zákonů.


ZBOŽÍ - nevyměňuji!!!!

REZERVACE:
Závaznou rezervaci prosím dávejte v případě že jste na 100% rozhodnutá, že si věc koupíte.

ZÁRUČNÍ DOBA:
Na použité zboží není poskytována. Na nové zboží s visačkou je záruční doba poskytována dle platného záručního řádu, každá reklamace bude individuálně posuzována.



Věcičky držím jeden den, pokud se do jednoho dne neozvete nebo nebudete odpovídat na mail, budu nucena zboží vrátit zpět do prodeje.
Myslím, že přeměření věcí trvá chvíli tak nebude problém napsat během hodinky. Ani na maily ohledně dotazu např. na barvu určité věci a pak nepotvrzení objednávky nemohu brát zřetel. Prosím, snažte se komunikovat co nejrychleji, abych mohla dát vědět případnému dalšímu zájemci. (tzn. čím rychlejší bude komunikace tím je větší pravděpodobnost, že Vás nikdo nepředeběhne).
Taktéž moc prosím, abyste mi i v případě jakéhokoliv dotazu daly vědět, zda si nabízenou věc vezmete, či Vás mohu jako zájemce anulovat, neboť se mi často stává, že dostávám objednávky typu: Máte je ještě? Jsou volné? a ani po mé odpovědi maminky nereagují, zda si zboží vezmou, či je mohu anulovat.

PLATBA:
Po špatných zkušenostech očekávám u neregistrovaných na MMB platbu do 3 pracovních dnů u registrovaných maminek je splatnost do 7 pracovních dnů.
Preferuji úhradu předem na můj účet!



DODÁNÍ:
Na poštu docházím dvakrát týdně. Věci zasílám prostřednictvím české pošty. Vše zasílám doporučeně za minimální částku 40,-Kč, pokud se jedná o těžší věc jako je bunda či kalhoty tak poštovné činí až 64,-Kč.
Zboží posílám po připsání částky na můj účet. Vždy, když budu balíček odesílat tak Vás budu každého informovat mailem. Také prosím i já Vás, zda byste mě vždy po uskutečněné platbě informovali mailem, abych mohla připravit balíček.


POŠTOVNÉ A ZASLÁNÍ BALÍČKU:
Poštovné je stanoveno dle váhy balíčku dle ceníku ČP. Balíček odesílám doporučeně do 2 pracovních dnů od dne připsání platby na účet .Obyčejně zasílám jen na vyžádání a VAŠE RIZIKO. V případě ztráty balíčku ČP vracím vámi zaplacenou částku na váš účet.



Osobní předání není možné!!!

CENY:

Ceny jsou pevně dané tak se je prosím nesnažte nějak měnit. Myslím, že ceny jsou v porovnání s obchodem hodně dobré:-)



Děkuji za přečtení těchto řádků a všem přeji krásné jaro :-)

Denisa
Podmínky byly naposledy upraveny: 10.9.2013, 13:21
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu