Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

ÚČET BYL POZASTAVEN
Na vlastní žádost
Linda K. (Linda Cube) ID 470550
mimibazar.cz/ilboty
Oblast: Opava
Ověřená adresa
Registrace: 12.2.2013
Naposledy: 2.11.2018 12:15
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 269
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Linda Cube
Hauerova 3
Opava 746 01
IČO:655 18390
tel.: 723/ 520230
email: Lindacube@centrum.cz
Všeobecná ustanoveni
kupní smlouva, na jejímž základě je realizováno šití na zakázku, vzniká na základě odeslání písemné objednávky kupujícím. Právní vztahy, vzniklé uzavřením kupní smlouvy, se řídí příslušnými ustanoveními Občanského zákoníku, zejména ustanoveními o uzavírání smluv za použití prostředků komunikace na dálku.
Podmínkou platnosti písemné objednávky je vyplnění veškerých předepsaných údajů a náležitostí. Prodávající je v závislosti na charakteru obchodu oprávněn požádat kupujícího o autorizaci objednávky, např. telefonicky nebo elektronickou poštou. Pokud kupující autorizaci odmítne, je objednávka považována za neplatnou. V případě zaslání zálohy za ušití zboží je tato záloha při zrušení objednávky nevratná a propadá v plné výši prodejci.
Podáním objednávky kupující přijímá veškerá ustanovení obchodních podmínek uvedených na internetových stránkách prodávajícího ve znění platném v den odeslání písemné objednávky a její platby.
Faktura je kupujícímu zaslána na jeho písemnou žádost. Pokud si kupující přeje i tištěnou podobu, je nutné tuto informaci uvést do objednávky.
Kupující bere na vědomí, že zobrazované barvy zboží mohou být zkreslené digitalizací nebo se může jednat o ilustrační fotografie.
Cena a způsob dopravy je účtován tarifem ČP a muj.balikonos.cz. Pojištění je u české pošty standardní do 500,- u muj.balikonos.cz do 6000,-
Veškeré nabízené zboží je šité na zakázku a přání spotřebitele. Výjimkou jsou výrobky ihned k odběru, boty a šály na kterou se zákonná 14-ti lhůta na vrácení vztahuje. Výrobky užívejte s návodem k použití, který je přiložen ke každému výrobku. Perte v ruce, nebělte, chemicky nečistěte, žehlete do teploty 110 stupňů, nesušte v bubnové pračce a sušičce. Doporučuji používat Woollite nebo šampón s balzámem, neždímejte, zabalte do válečku v ručníku, který vysaje přebytečnou vodu a položte na plochu doschnout. U podložek vždy zkontrolujte zda bude daný rozměr pasovat. Včetně udaných otvorů na pásy. Odstoupení od smlouvy
Kupující bere na vědomí, že dle ustanovení § 1837 občanského zákoníku, nelze mimo jiné odstoupit od kupní smlouvy o dodávce zboží, které bylo upraveno podle přání kupujícího nebo pro jeho osobu. Veškeré nabízené zboží je v klasickém střihu a černé barvy. Jakákoliv úprava barvy, prodlouženého střihu, podšití je na přání kupujícího a je bráno jako šití na zakázku a nelze ve lhůtě 14 - ti dnů vrátit.
Reklamace
Reklamované zboží zašle kupující na adresu prodávajícího, která bude vždy upřesněna s popisem reklamované vady ve formuláři, který mu bude zaslán, dále společně s originálem nebo kopií dokladu o koupi, které se zasílá na jeho písemnou žádost. V případě uznání reklamace bude odstranitelná vada bezplatně odstraněna, v případě neodstranitelné vady bude kupujícímu vrácena kupní cena za zboží nebo poskytnuto zboží nové.
Reklamace zaslané provozovateli na dobírku nemohou být akceptovány. O vyřízení reklamace budete informování nejpozději do 30 dnů od převzetí reklamace.
Záruka se nevztahuje na:
vady vzniklé používáním k jinému než určenému účelu
vady způsobené špatným zacházením se zbožím a užíváním
běžné opotřebení
poškození živelnou událostí
Před samotnou reklamací kontaktujte nejprve prodejce zde, bude domluven další postup.
Ochrana osobních dat
Zavazujeme se, že veškerá osobní data zákazníka budou chráněna v souladu s platnými právními předpisy ČR (Zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.), budou použita výhradně pro účely obchodní činnosti provozovatele stránek a nebudou žádným způsobem poskytována třetí straně.
Podmínky byly naposledy upraveny: 8.4.2017, 13:48
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotné kontaktní místo
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu