Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

PODMÍNKY PRODEJE

Petra V. (Petra76) ID 77672
mimibazar.cz/petra76
Oblast: Praha
+PŘIDAT K OBLÍBENÝM (přihlášení)
Registrace: 9.9.2007
Naposledy: 28.3.2019 9:00
INZERTNÍ FOTOGRAFIE 0
prodám | koupím
vyměním | věnuji | půjčím
zdarma k objednávce
slevy | akce | vzkazy
odkazy na aukce
PROBÍHAJÍCÍ AUKCE
PODMÍNKY PRODEJE
HODNOCENÍ 567
VŠECHNY FOTOGRAFIE 0
Rodinné fotky
Scrapbook
Módní show
Spokojení zákazníčci
Moje hobby
Zahrada
Naše bydlení
Dekorace
Poradna
Domácí mazlíčci
Sběratelství
Naše úlovky
KOMENTÁŘE
VTÍPKY 0
RECEPTY 0
NÁVODY 0
Stáhnout aktuální Podmínky prodeje ve formátu PDF
Dobrý den,
několik maličkostí ke zdárnému obchodu:
- POŠTOVNÉ zahrnuje i balné, balíčky zasílám řádně zabalené do bublinkových obálek, plastových obálek nebo krabic , proto o výši poštovného nesmlouvám
- REKLAMACE vyřizuji, pokud jsou oprávněné - u inzerátu je vše uvedeno, detailně nafoceno, popsáno. Pokud potřebujete další foto, klidně nafotím, ráda znovu poměřím. Vše je řádně překontrolováno, vyfoceno a na případné vady upozorněno. To, že zjistíte, že jste mohli věc koupit levněji jinde nebo, že Vám nesedí velikost či se nelíbí barva, neberu.
- JEDNO POŠTOVNÉ - slučování více věcí do jedné zásilky je možné pouze v případě, že jsou všechny Vámi zakoupené věci mé. Jelikož prodávám věci nejen své, ale i své rodiny a příp. i kamarádek, na sloučení do jednoho balíčku se prosím zeptejte předem.
- POŠTOVNÉ ZDARMA - pouze pro tu danou věc, u které je uvedena. Pokud byste s takto označenou věcí chtěli koupit ještě další, bude napočítáno poštovné druhé věci.
- BALÍČKY - menší balíčky zasílám p o u z e DOPORUČENĚ, ostatní balíky jako CENNÉ, obyčejně velmi výjimečně a nebo výhradně na Vaši žádost.
Výměny kartiček do sběratelských alb, Emco bodů........ upřednosťnuji obyčejné zaslání.
- ODESÍLÁNÍ - balíčky odesílám do cca týdne od připsání peněz na účet. Většinou dříve.
- PLATBA - platební informace Vám sdělím mailem a na platbu čekám max. 5 dní, pokud se nedomluvíme jinak (samozřejmě Vám mohu s platbou počkat, ale informujte mne předem). Preferuji platbu předem na účet, na dobírku po špatných zkušenostech nezasílám.
- REZERVACE - jelikož inzeruji i jinde, je možné, že i když budete prvními zájemci zde na MMB, bude již zboží rezervováno. Informaci na zboží neberu jako rezervaci.
- VÝMĚNY - cena u výměn je stejná jako cena prodejní, Pokud ale Vy máte navýšeny ceny pro výměnu od prodejních cen - zachovám se stejně - navýším o tolik, o kolik máte Vy. Pak sice nula od nuly pojde, akorát budeme měnit za vyšší - nesmyslné ceny.

Měním pouze tak, aby obě strany měly stejné poštovné, příp. rozdíl v poštovném se dorovná nějakou věcí navíc tak, aby ani jedna strana na poštovném netratila.

PO ŠPATNÝCH ZKUŠENOSTECH S VÝMĚNAMI V POSLEDNÍ DOBĚ, KDY MI PŘIŠLY ROZPÁRANÉ PLAVKY, ŠPINAVÁ A NEPOUŽITELNÁ ZÁCLONA, ROZPÁRANÉ ZATEPLENÉ KALHOTY - VŠE UVÁDĚNO JAKO NOVÉ - MĚNÍM POUZE ZA OPRAVDU NOVÉ VĚCI (S CEDULKOU ČI PARAGONEM), PŘÍPADNĚ SI VYŽÁDÁM BLIŽŠÍ INFORMACE A FOTKY. POKUD MI I TAK PŘIJDE VĚC, KTERÁ NEODPOVÍDALA POPISU, KDY JSTE ZATAJILI STAV VĚCI, DÁVÁM BEZ DISKUZÍ NEGATIVNÍ HODNOCENÍ A PODLE NÁROČNOSTI OPRAVY BUĎ ŽÁDÁM O ZASLÁNÍ VÝMĚN ZPĚT NEBO SE DOMLUVÍME JINAK.

PROTO PROSÍM VĚCÍ, KTERÉ ODE MNE VYMĚNÍTE, NEROZBALUJTE Z ORIGINÁL OBALU (TÝKÁ SE KOSMETIKY), NEODSTŘÍHÁVEJTE CEDULKY, DOKUD SI NEPOTVRDÍME, ŽE JE VŠE OK.

JE MI LÍTO, ŽE K TOMUTO KROKU MUSÍM PO NĚKOLIKALETÉM OBCHODOVÁNÍ ZDE, PŘISTOUPIT, ALE TO CO MĚNÍTE POSLEDNÍ DOBOU - TO MI ZŮSTÁVÁ ROZUM STÁT. VÝMĚNA MÁ BÝT K OBOUSTRANNÉ SPOKOJENOSTI A NE ABYSTE SE DÁMY ZBAVILY NEPOTŘEBNÝCH KRÁMŮ A LHALY V POPISCÍCH INZERÁTŮ!!!!

DĚKUJI ZA POCHOPENÍ

MĚNÍME ZA:
- Lego Friends, Creator, Hero, Chima.... i obyčejné variabilní kostičky a podložky. Sady prosím kompletní s návodem i bez, krabice být nemusí
- dívčí zimní komplet vel. 128/134/140 dle míry - bez poškození
- kávové kapsle Tchibo - různé druhy
- společenské hry pro děti od 6+ (Monopoly, Activity, Hledej a najdi, Česko junior, Česko normal, Tic Tac Bum, ......)
- různé dětské laboratoře, např. od Albi - kompletní
- knížky - beletrie - pro děti od 6 - 15 let
- hlavolamy
- obruče - různé velikosti
- povlečení - 100% bavlna (alergik) - nové
- věci pro školáka - kvalitní pastelky, Progressa, voskovky, tempery, štětce, pravítka, obyčejné tužky, obaly na sešity, sešity....)
- vstupenky do divadel, na muzikal, do Aquaparku, ZOO, na výstavy........
- přehoz přes sedačku - 3+2+1 stejné
- potřeby pro morče - krmino, stelivo, buničina, mlsky.....
- Granko, Nutela, marmelády kvalitní, kvalitní čaje, sirupy do vody......
- zajímavé encyklopedie
- Můj zálesácký zápisník - bez poškození
- tablety do myčky nádobí - nové balení
- závěsy - béžové, sv. hnědé - rozměry výška 250 cm, šířka 4,5 metru (i z více ks)
- záclona do obýváku s balkonem (1 ks nebo 2 ks krátká + 1 dlouhá na balkonové dveře)
- Sodastream + náhradní bombička a lahev - nové

- příp. rádi nahlédneme do Vašich alb a třeba něco vybereme

Děkuji za přečtení
Petra
Podmínky byly naposledy upraveny: 31.10.2015, 19:17
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu