Mimibazar prochází velkými změnami a tato stránka se do nové podoby teprve připravuje.
Zavřít 

VTÍPKY - BONBÓNY K NEZAPLACENÍ: není to vtip a není to veselé, i když to naštěstí dobře dopadlo

VŠECHNY VTÍPKY
O ŽENÁCH
O MUŽÍCH
O ALKOHOLU
O SEXU
O DĚTECH
O ŠKOLE
O POLICAJTECH
O DOKTORECH
BÁSNIČKY
HÁDANKY
ČERNÝ HUMOR
O ZVÍŘATECH
O SPORTU
OSTATNÍ
HRY
VIDEA
OSTATNÍ
BONBÓNY K NEZAPLACENÍ: není to vtip a není to veselé, i když to naštěstí dobře dopadlo
Nevím, kam jinam to napsat, tak se omlouvám, určitě se nebudete za břicho popadat (já spíš popadala dech :-(((

STALO SE 5. ZÁŘÍ VEČER NA NÁMĚSTÍ REPUBLIKY V PRAZE

Protože švagr (co má bagr :-)) slavil druhý den narozeniny, vypravili jsme se do Palladia do Espritu dokoupit ještě jeden dáreček ... a cestou k tramvaji jsem se nechala ukecat cácorkama a koupili jsme jim v prodejně belgických pralinek "pár bonbónků" .... nooo, za cenu jednoho by vedle v Albertu koupil člověk celou tabulku dobré čokolády. Bylo to sebezapření, ale dobře, když byl ten "začátek školního roku". Holčičky k tomu navíc pak dostaly školní rozvrh a omalovánky na A4, tak byla radost dvojnásobná - i když papíry po chvilce putovaly ke mě do batůžku, aby se lépe mlsalo.

Než přijela tramvaj, stihli jsme ještě shlédnout kus výstavy aLive (parádní fotečky, doporučuju), ale dlouho jsme nečekali. Tramvaj ani nebyla plná. Cácorky se hrnuly dovnitř, tatínek s nima, já za nima... ale ouha, paní přede mnou překážela. Zkusila jsem ji obejít z druhé strany, zezadu se totiž tlačili další lidi, až jsem se otočila ... ale asi to byl jenom pocit, že se tlačí, tolik jich tam nebylo a jako netrpěliví moc nevypadali .... ale paní byla na schůdkách rozpažená, zapřená o dveře, a ne a ne uhnout .... a směrem do prázdné tramvaje začala mluvit, ani ne moc hlasitě: "jede to na Anděeeeel?"

Asi to byl andělíček strážný, ale ve zlomku vteřiny se mi najednou propojilo několik vjemů - copak odtud něco jezdí na Anděla??? proč jí nejde obejít??? proč se snažím ji odtlačit jediná z toho "davu", co za sebou cítím.... co to vlastně cítím???... couvla jsem a zařvala před tramvají OKAMŽITĚ MI VRAŤTE PENĚŽENKU!!!
Nějak mi secvakl ten tlak na batůžek, ta překážející paní s nesmyslnou otázkou a nedávno čtený článek o kapsářích v pražské MHD. Teprve před tramvají jsem si všimla, že dav má "stejnou barvu" a jedná tmavší paní mi s úsměvem odpovídá "Jakou peněženku, paní, zkontrolujte si, že máte všechno..." (opravdu běžná reakce někoho, kdo by byl neprávem osočen ze zlodějiny, že???)

Zdá se to dlouhé, ale byly to jen vteřiny - krok vpravo, vlevo, couvnout, vykřiknout .... ani moje rodinka si nevšimla, že chybím, respektive až když jsem venku se slzama v očích šacovala batůžek. Tou dobou už mi šli na pomoc nějací dva mladí muži z té tramvaje - doteď jsem dojatá, že se i dneska dokáže zastat člověk cízího člověka - tramvaj se chtěla rozjet a cukla sebou, až mladší dcerka upadla, ale i té někdo pomohl a tramvaj počkala. Když jsem nahmátla "klíčové věci", vlezla jsem dovnitř, dveře se zavřely a já bulela a celá se klepala.

Dobře to dopadlo, ale možná jen díky těm drahým bonbónům - ono totiž přes ty dvě A4, co si ke mně holčičky daly, nešly dobře nahmátnout věci pod nimi.
A třeba i díky těm, kdo se mne šli zastat.
A díky andělíčkovi strážnému, co mi připomněl, že na Anděla tím směrem nic nejede....

P.S. Dejte si v tlačenicích pozor, hlavně na lidi s oblečením či taškama přes ruce. ... a když jeden z nich začne odcházet, prý už bývá pozdě (tam nikdo neodcházel a i proto asi byli tak "milí" a "jistí", že mi nic nechybí)

P.P.S. Dá se na to koukat i jinak, jako na "lekci": lepší TEĎ koupit někomu něco pro radost, než POTOM smutnit, když člověk o ušetřené peníze přijde...
Vložil(a) Petra V. (artep) ID 731 | zobrazit další vtípky
<< O kouření | BONBÓNY K NEZAPLACENÍ: není to vtip a není to veselé, i když to naštěstí dobře dopadlo | Jeptišky >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
VTÍPKY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Soňa V. (m.atulda) ID 76963 (23.9.2008, 12:37)
(N) (N)jojo, jsou to potvory..
Já jsem začátkem srpna stála u trafiky, chtěla si koupit jízdenkky. V brně na hlavním nádraží!!! a předemnou byla cizinka, kupovala si taky jízdenky, platila tisícovkou.. tu položila do okénka na ten tácek. Tisícovka byla složená.. a než prodejce podal jízdenky, proběhlo malé cikáně a šup, zdrhl i s tisícovkou (N) (N) (N) vůbec nechápu, jak se v běhl mohl strefit do okénka, na malý tácek s ještě menší tisícovkou.. asi je už na to cvičí, jen co začnou chodit :-) (Y)
ODPOVĚDĚT
Lenka T. (Leeila) ID 32591, mimibazar.cz/leeila (22.9.2008, 23:57)
Taky už se mi to stalo. Cikánovi upadlo něco na schodech když nastupoval do tramvaje a mě mezitím brakovali kabelku. Naštěstí mě zachránila halda posmrkaných kapesníků. (tudledudle)
ODPOVĚDĚT
Monika K. (taba) ID 71057, mimibazar.cz/taba (20.9.2008, 20:09)
:-o :-o Někde jsem četla, že v nějaké zahraniční zoo, teď nevím kde, vyřešili problém přemnožených kapsářů tím, že se tam procházeli lidé, kteří měli v kabelkách,taškách či batůžcích zavřenou nějakou myš rákosní(nebo rákosovou), která je děsně agresívní a zuby má jako dláta.......... :-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D
ODPOVĚDĚT
Petra V. (artep) ID 731, mimibazar.cz/artep (21.9.2008, 0:19)
... taky jsem si říkala, že by nebylo od věci mít v batohu takovou tu past, co je v dobrodružejch filmech líčej na lišky, medvědy atp. - takový ty velký čelisti 8-| ^o)

.... ale u nás by za to ještě bylo ublížení na zdraví +o(
ODPOVĚDĚT
Nikola K. (Nikis.) ID 12287 (20.9.2008, 17:04)
Mě se taky jeden kikán pokoušel okrást v tramvaji, naprosto drze mi strčil ruku do kabelky, já jsem něco ucítila, otočím se a on v klidu s tou rukou v kabelce až po loket se ptá: "Prosím vás jede ta tramvaj na nádraží?" 8o| 8o| 8o| ani okem nemrkl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (facky)
ODPOVĚDĚT
Jana T. (Tominka) ID 4503 (20.9.2008, 15:47)
Tak i já mám svou zkušenost, v tescu jsem stála u inzerátů a najednou do mě vrazil jeden rom, nechápala jsem proč, protože kolem mě místa plno, když jsem se podívala, že u dveří stojí další, dívá se na mě a čeká, tak jsem schválně dělala dál že čtu, chvíli stáíl a pak šel rychlýma krokama ke mně, v tu chvíli jsem vzala batoh na zádech a byl rozeplej!!! Takže první co do mě vrazil ho rozepl aby s tím ten druhej neměl práci a jen si šáhnul a ukořistil.
Fikaný...
Jedna má známá jednou došla do obcoďáku a viděla skupinku, jak brakuje paní kabelku co měl v košíku, tak zakřičela "Bacha, hlídejte si věci, tady se krade!", no skupinka si na ní pak u východu počkala a ptala se jí, co jí jako udělali, tak jim na to řekla, že chtěla jen upozornit lidi, že se tam někdy krade, že netušila, že kradou taky... ;-)
ODPOVĚDĚT
Ivana G. (mák) ID 17322 (20.9.2008, 10:38)
Tak já mám batoh pořád na zádech, ale mám v něm takový bordel, že někdy nemůžu najít peněženku ani já sama-natož zloději. Navíc často zapomenu batoh zapnout, tak z pohledu zlodějů to třeba vypadá, že už jsem potkala "konkurenci".
ale hlavně, peníze mám rozdělené-v peněžence, v dokladech, v pouzdru s kartičkama pojišťovny.... tak kdyby stihli vzít jen peněženku, moc by si neužili. Ale přeji všem, ať se vždy vrátí se vším, co měli. A ať je pořád hodně lidí, kteří pomohou.
ODPOVĚDĚT
Blanka R. (dolik76) ID 63037, mimibazar.cz/dolik76 (19.9.2008, 15:13)
Taky se mi stalo,ale ve vchodu do obchodu.Ten den jsem navštívila přítele ve městě,kde byl za prací,on šel ještě dopoledne do práce,já s plnou peněženkou peněz na nákupu.Pěkně mě štědře ráno obdaroval a já se s radostí pustila do velkoměsta ;-).Taky jsem stačila penízky zachránit,ale z nákupů jsme už nic neměla a celý den sjem byla rozklepaná 8-|,večer jsme šli spolu do města na večeři,kolotoče,prostě super večer a pro mě další zážitek tolik zfetovaných,ožralých dětí pozdě večer ve městě :-o :-o :-o a i ty se snažili samo krást 8-|
ODPOVĚDĚT
Jitka B. (pinquin) ID 7076, mimibazar.cz/pinquin (19.9.2008, 14:44)
Z vlastní zkušenosti: pozor při jízdě na escalátorech, okradli mě takto na snad těch nejkratších v Praze 8o| na Dejvický z metra!!! Pak si to podobní chtěli zopakovat v Paříži, ale to jsem již byla ve střehu a na poslední chvíli si zloděje všimla.
ODPOVĚDĚT
Dáda D. (2girls) ID 5254, mimibazar.cz/2girls (19.9.2008, 12:41)
No, ja jsem podobnou skupinu "v akci" videla v metru, pani (turistku cizinku) jsem upozornila, ze se ji snazi okrast a at si drzi kabelku. Skupina se pak sesypala na me, vyslechla jsem si bezpocet opravdu vulgarnich nadavek a mimo jine i to, ze si me pamatuji, at si dam pozor a na tuhle stanici uz radeji nechodim, ze si na me pockaji!! Fakt jsem se pak chvilku na tehle stanici bala 8-|
ODPOVĚDĚT
Eli M. (EliM111) ID 10258, mimibazar.cz/elimtest (19.9.2008, 12:36)
Nikdy si nenechávám peněženku v batohu a batoh na zádech v MHD nebo na jiných rušných veřejných místech :-#
ODPOVĚDĚT
Petra V. (artep) ID 731, mimibazar.cz/artep (20.9.2008, 10:24)
... na druhou stranu batoh nejlepsi pritel "matky" - do kazde ruky jedno ditko a kabelka planda na predlokti. S detma si bohuzel clovek nevybere, ale taky uz jsem ostrazitejsi...
ODPOVĚDĚT
Zuzana B. (zuzu) ID 352, mimibazar.cz/zuzu (19.9.2008, 12:25)
:-$ :-$ :-$ :-$ :-#
ODPOVĚDĚT
Tereza Maťková (udvouandilku) ID 11670, mimibazar.cz/terik (19.9.2008, 12:30)
:^)
ODPOVĚDĚT
Tereza Maťková (udvouandilku) ID 11670, mimibazar.cz/terik (19.9.2008, 12:11)
Je to strašné, ale jenom poznámka, pokud je Paladium na náměstí Republiky, tak na Anděl jede tramvaj č. 14, :-$ :-$ :-$
ODPOVĚDĚT
Petra V. (artep) ID 731, mimibazar.cz/artep (20.9.2008, 10:13)
jj, ale ne v tomhle smeru .... a pani se ptala velmi velmi potichu a do prazdna .... bylo to ponekud v rozporu s tim, jak usilovne byla zaprena v tech dverich. kdyby ji to totiz opravdu zajimalo, mohla se zaptat spolu-nastupujicich, nebo mne....

ze to zlodeji byli, vim jiste. jednak "najednou byli spolu", a hlavne jsem mela ten batoh otevreny, coz predtim nebyl.
dokonce mne napadlo to zavolat na policii (ze preci mam jejich otisky na vecech v batohu), ale "pobavila" jsem sve okoli - pry kdyz je primo policajt nechyti za ruku, tak smula.
(pravda je, ze v tom clanku psali, ze je kolikrat znaji "podle obliceje" )

bylo to hodne neprijemne (i kdyz jsem vyvazla bez financni ujmy), ale prijemne mne prekvapilo, ze mi sli pomoct ti cizi lide a nekdo dalsi jeste sel za ridicem tramvaje
ODPOVĚDĚT
Radka K. (radobelina) ID 8912, mimibazar.cz/radobelina (19.9.2008, 16:26)
Terezo, přesně tohle mě taky napadlo jako první. ;-) ;-) ;-) Jen jsem to sem nechtěla psát, abych snad nebyla označená za rejpalku. (H) ;-) ;-) ;-)
ODPOVĚDĚT
Tereza Maťková (udvouandilku) ID 11670, mimibazar.cz/terik (19.9.2008, 17:07)
Mě to nepřipadá jako rejpání, prostě malá poznámka :-$
ODPOVĚDĚT
Radka K. (radobelina) ID 8912, mimibazar.cz/radobelina (19.9.2008, 17:20)
No, znáte to... :-p (L)
ODPOVĚDĚT
Tereza Maťková (udvouandilku) ID 11670, mimibazar.cz/terik (19.9.2008, 17:38)
sice to může vyznít, že ta paní nebyla zlodějka, ale co :-# ;-)
ODPOVĚDĚT
Jana B. (jandula76) ID 98600 (19.9.2008, 11:48)
Moc hezky napsané, mě takhle obrali manžela v metru, jenže jemu nesecvaklo nic, až když už nic nebylo ;-) ;-) ;-)
Tak at už nemáte podbnou zkušenost pa Jana (L)
ODPOVĚDĚT
Lucie M. (lucy7) ID 20185, mimibazar.cz/onlyme (19.9.2008, 11:09)
Péťo, úplně mně z vašeho příběhu mrazí :'( kdysi se mi stalo něco podobného, ale ne v tramvaji, ale na Pankrácké tržnici a taky to dobře dopadlo :-$ přeji co nejméně podobných zkušeností (F) (F)
ODPOVĚDĚT
Reklama | Podmínky serveru | Ceník členství | Návod pro inzerci | Desatero | Ochrana kupujících | Dobrý prodejce | Osobní údaje | Kontakt | Jednotná kontaktní místa
Autorská práva k publikovaným materiálům | Podmínky pro užívání služby informační společnosti | Informace o zpracování osobních údajů | Informace o fungování interního systému
Cookies | Nastavení soukromí | Vlastnická struktura

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu