Kompromis mezi utěrkou a igelitovým sáčkem pro balení pečiva

Testování Wrap Up: Může chléb doma vydržet déle čerstvý?
Také doma bojujete s tím, že čerstvé pečivo druhý den nikdy není tak skvělé, jako první den? Vyzkoušejte si během pár týdnů Testování s Mimibazarem pytlík Wrapáček, který je nejvhodnější alternativou k tomu, jak uchovat pečivo déle čerstvé a bez igelitu.
Pytlík od české firmy Wrap Up je kompromisem mezi utěrkou a igelitovým sáčkem a pečivo tak díky tomu zůstává déle čerstvé. Wrapáček se stane hezkým doplňkem vaší kuchyně, šetříte přírodu od zbytečných igelitových sáčků, nebudete tak často vyhazovat ztvrdlý chléb a navíc v kuchyni získáte místo za již nepotřebný chlebník. Vnější část pytlíku je utkaná z biobavlny a můžete si vybrat z mnoha vzorů. Od tradičních puntíků přes levandulové a modré vzory až po moderní hořčicové a starorůžové barvy, nebo čistě režnou bavlnu.
Funkci pytlíků zajišťuje vnitřní látka s nánosováním s protiplísňovou úpravou. Látka se chová jako membrána, propouští vzduch, takže pečivo se nezapařuje jako v igelitu, ale zpomaluje únik vlhkosti, proto chleba vydrží déle čerstvý. Tím se funkční pytlík liší od běžných bavlněných nebo lněných obalů, ve kterých pečivo také dýchá, ale rychle okorá a tvrdne. Vnitřní textilie je atestována SZÚ pro styk s pečivem.
Jak se Wrapáčky používají?
Jednoduše, jako pytlík se šnůrkou na stažení. Nejlépe fungují na kvalitní chleba, také na bezlepkové pečivo. Rohlíky můžou být v pytlíku společně s chlebem, dokáží se kamarádsky podělit o vlhkost. Pečivo v pytlíku se nedává do chlebníku ani do ledničky. Když je pečiva v pytlíku málo, zahne se prázdná část tak, aby mělo pečivo maximální kontakt s vnitřní textilií. To platí zejména u pečiva bez kůrky (rohlíky, housky), které je obecně sušší a rychleji okorává.
Pokud chcete o produktu vědět ještě víc, navštivte www.wrapup.cz
Jak testování dopadlo? Čtěte tady!
K testu se již nelze přihlásit.