Zobrazit přihlášovací formulář

Wrap up - Wrapáček

Wrap up - Wrapáček

Před nedávnem jsem se přihlásila do testování nového wrapáčku na pečivo a netrpělivě čekala, až zásilka dorazí. Jelikož je to již nějakou dobu, co jsem začala péct doma pečivo, vždy jsem řešila, jak ho uchovat co nejdéle jako čerstvé. V koronavirové době jsem se pustila i do pečení kváskových chlebů, kdy jsem vyčetla, že nejlepší je vychladlý chléb zabalit do utěrky a takto uschovat. Ano, je to určitě lepší řešení, než obyčejný sáček, ale.... Až s novým wrapáčkem musím říct, že je to opravdu super...čerstvé pečivo vydrží i 5 dní a není žádný problém...i v těchto vedrech, které panují, je pečivo opravdu stále super... Nové wrapáčky si chválí celá rodina a parádní je i jejich údržba...celý vnitřek se dá převrátit,  stačí z něj jen vysypat drobky a maximálně ho přetřít vlhkým hadříkem a wrapáček je připravený k dalším u použití.

Moc často se do takových testovacích akcí nepřihlašuji, ale tentokrát jsem udělala výjimku a to hlavně z toho důvodu, že opravdu pečivo peču často a jsem moc a moc ráda, že mě wrapáček nezklamal a samozřejmě jej budu doporučovat všem svým známým. 

I kdybych se nepřihlásila, určitě bych si ho pořídila, protože je opravdu fajn, nemuset každý den řešit pro rodinu koupi čerstvého pečiva...takto ho upeču, dám do wrapáčku a je to vyřešeno.

Moc děkuji za šanci jej vyzkoušet.

0.0
Publikováno , přečteno 620x

Kategorie