Zobrazit přihlášovací formulář

Recenze pytlíků na pečivo Wrap Up

Recenze pytlíků na pečivo Wrap Up

Výzva k testování mě velmi zaujala. Jsme čtyřčlenná rodina, takže pečiva se u nás sní dost. Nejčastěji kupujeme chléb a rohlíky přímo z pekárny. Pečivo dováží do obchůdku u domu 2x denně, takže máme k čerstvému pečivu docela snadný přístup. Přesto se nám na nákupy denně nechce a nakupujeme do zásoby.

Občas jsem upekla domácí chléb nebo housky, ale většinou jsme nesnědli hned a domácí pečivo bylo druhý den téměř nepoživatelné.

Zkoušela jsem skladovat jak v utěrce přímo na lince, tak v chlebovce. Ať už bylo zabalené pečivo v utěrce anebo v igelitu, druhý den křupavost postrádalo. Pečivo z utěrky bylo okoralé a ztvrdlé, pečivo ze sáčku pro změnu gumové.


Pytlíčky "Wrapáčky" máme doma už druhým týdnem a rychle jsme si je oblíbili. Dorazily i s letáčkem s informacemi od výrobce, kde je podrobně popsáno, jak pytlíky udržovat, jak pečivo balit, aby fungovaly správně.

Testovali jsme na chlebu z pekárny a rohlících. Pokud se u vás doma rohlíky "neohřejí" do třetího dne, pak je wrapáček ideální volba. Negumoví, jsou i druhý den měkké a nadýchané. Třetí den byl rohlík uvnitř stále měkký, rožky rohlíků už ale tvrdší. Počítám, že je způsobeno tím, že pytlík více rohlíků těsně neobalí a přítomný vzduch pracuje :)

Skvělé výsledky byly u chleba. I po třech dnech byl chleba měkký. Je potřeba ale kupovat chléb kvalitní, ne rozpékaný. Rozpékané pečivo je odsouzeno ke ztvrdnutí dvojím pečením, mrazením. Výsledky na domácím chlebu zatím nemám, jak ale upeču, ráda doplním.

Wrapáčky budu ráda dále používat a můžu za sebe doporučit. Vůbec jsme netušili, že máme poblíž i kamennou prodejnu ve Frýdku Místku, kam často jezdíme. Při příští návštěvě se určitě zastavíme, protože plánuji přikoupit další. Wrapáček je také ideálním dárkem :)

 

 

 

0.0
Publikováno , přečteno 1398x

Kategorie