Zobrazit přihlášovací formulář

Wrap Up - Wrapáček

Wrap Up - Wrapáček

Jelikož peču poměrně často domácí pečivo ať už veky, housky a loupáky z droždí či kváskový chleba, okamžitě mě zaujala možnost testovat právě tyto pytlíky.
Protože doma již jeden platěný pytlík na pečivo mám, mohla jsem produkty porovnávat.

Oproti konkurenčnímu plátěnému pytlíku má Wrapáček spoustu předností. Hlavní z nich je dvouvrstvý obal. Vnitřní ošetřená textilie působí jako membrána, tudíž pečivo neosychá a netvrdne, ale zároveň ani neplesnivý, jak tomu je u mikrotenových sáčků. V plátěném jednovrstvém pytlíku mi pečivo také neplesniví, ale daleko rychleji okorává a tvrdne.

Měla jsem možnost otestovat dvě velikosti Wrapáčků. Větší jsem využila na domácí kváskový chleba o hmotnosti cca 1000 g. S přehledem by se vešel i větší chleba. Menší Wrapáček jsem využila na housky.

 

Sama jsem byla velice zvědavá, jaké bude pečivo druhý den. Byla jsem mile překvapena. Nenašla jsem ráno gumové housky, jak tomu běžně bývá. Dokonce i děti se doma divily, jaké to máme k snídani dobré pečivo.
Navíc jde vnitřní bílá vrstva vyndat zvlášť, takže není problém ji vyklepat od případných drobků a otřít vhlkým hadříkem. Velmi praktické je také uzavírání pytlíků na šňůrky, což zvládnou s přehledem samostatně i děti.

Pytlíky na pečivo Wrap Up mohu vřele doporučit!!!

0.0
Publikováno , přečteno 1181x

Kategorie