Zobrazit přihlášovací formulář

Wrapáčky - ta nejlepší zkušenost!!

Wrapáčky - ta nejlepší zkušenost!!

Vyzkoušela jsem už mnoho podobných produktů, které slibují, jak v nich pečivo neosychá a je stále jako čerstvé. Ani jeden nesplňoval mé požadavky a byla naprostá ztráta peněz-pečivo na druhý den bylo vždy gumové a po dvou dnech oschlé. Wrapáčky mě ovšem nadchly.Jak jsem jim zpočátku nevěřila a byla vůči nim dosti skeptická, naprosto mě dostaly - při uchováváni pečiva ve Wrapáčcích je i po dvou dnech jako čerstvé.

A co víc - můžete si vybrat z mnoha krásných designů pytlíků a je k dostání ve dou velikostech - M a L. Malý lze použít a na housky a rohlíky a do velkého se vleze chleba jako nic :-)

Jsem milovníkem domácího pečení, takže i koláče, buchtu a bábovku jsem hned vyzkoušela vložit do pytlíčků, jelikož není nic horšího než pracně upečená bábovka a po dvou dnech oschlá - a opět nezklamaly - bábovka byla po dvou dnech k snídani, jako bych ji to ráno upekla.

Ideální nejsou pouze do kuchyně, ale také k zabalení svačinky na výlety. Jeho údržba je nesporně u těchto produktů nejlepší, jelikož mají vnitřní pogumovanou vrstvu, kterou stačí pouze otřít vlhkým hadříkem.

Překvapily mě ve všech směrech - snadná údržba, plní svoji funkci na 100 %  a navíc jsou krásné vzhledově. Jsem nadšená a spokojená a určitě nejsou poslední do sbírky:-)

0.0
Publikováno , přečteno 1056x

Kategorie