Zobrazit přihlášovací formulář

Wrap up - pytlíky na chleba

Wrap up -  pytlíky na chleba

Když se naskytla možnost otestovat krásné pytlíčky Wrap up na chleba, říkám si, super – zkusím štěstí a třeba mě vyberou. A ono fakt že jo 😊. Velké díky za tu příležitost, protože pytlíky jsem si zamilovala.

Když dorazil balíček, k mému překvapení tam nebyl jen jeden pytlík, ale hned dva! Pecka.
Rodina jede v normálním módu, já celiak to mám krapet složitější. Už roky peču kváskový domácí chléb celé rodině a sobě po diagnóze celiakie peču chleba kváskový bezlepkový.
Stojí to trochu více úsilí vše od sebe oddělit, aby nedošlo ke kontaminaci, ale znáte to, když se chce, všechno jde. S Wrapáčkama to mám teď o dost lehčí.

Když už si člověk dá tu práci a upeče si výborný chleba, tak chce, aby mu vydržel čerstvý, a hlavně dobrý co nejdéle. Ze začátku jsem chleby uchovávala v igelitových pytlících – no tragédie. Chleba brzy gumový a ikdyž byl kváskový, tak po pár dnech už začal plesnivět. Bezlepkový se drolil. Tak jsme přešli do uchovávání chleba v utěrkách – ekologičtější, zdravější, ale pořád to nebylo ono. Chleba tak rychle neplesniví, ale o to dříve ztvrdne.

A pak konečně přišly „Wrapáčky“ – a teda smekám – nejen že mě hned ohromil krásný design, ale největším překvapením byla vnitřní membrána. Svou funkci plní na jedničku s hvězdičkou. Chleba vydrží čerstvý dlouho a popravdě nejsem ani schopna říct jak dlouho, protože tak dlouho nám nevydržel 😊. Pytlík je sice pratelný, ale pokud ho nějak extra neumažete, prát ho nemusíte. Vnitřní část pytlíku se dá vytřepat a otřít hadříkem. Pytlík lze stáhnout a zavázat provázkem, takže se nemusíte bát, že by se dostalo něco ven nebo dovnitř. No a ten design, ten je nádherný. S Wrapáčkem nezískáte jen užitečného pomocníka do kuchyně, který pomáhá šetřit životní prostředí od zbytečných obalů, ale i krásný doplněk, který navíc i ušetří místo.

 

Wrapáčky doporučuji všem, kteří chtějí své chleby uchovávat bezpečně a zdravě. Doma mi ho už návštěva okukovala a zjišťovali, kde se dá pořídit. Určitě vyzkoušejte, stojí za to!

0.0
Publikováno , přečteno 1727x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie