Zobrazit přihlášovací formulář

Wrap Up - Wrapáček

Wrap Up - Wrapáček

Děkuji za možnost otestovat obaly Wrap Up na pečivo. Už při otevření balíku jsem byla nadšená designem sáčků. Sáčky jsou krásně zpracované, velice pěkná látka, skvělé a jednoduché prošití, nikde žádné zbytečné záhyby, kde by se držela semínka či drobky z chleba. Již několik let pečeme doma kváskový žitný chléb, v sáčku vydrží několik dní krásně měkký a vláčný, žádné zvlhnutí nebo naopak okorání. Údržba sáčku je snadná. Přiložen byl podrobný návod od výrobce na údržbu a balení pečiva.

Doposud jsem balila pečivo do utěrek, ze kterých ale padaly při rozbalování drobečky a semínka. To se u sáčků Wrap Up nestane. Chléb jsem skladovala v nerezové chlebovce v kuchňské lince. Ráda jsem toto místo uvolnila. Chlebovka zabírala zbytečně plno místa.

Do velkého sáčku L jsem dala chléb, do menšího sáčku jsem na zkoušku koupila rohlíky. Jak popisuje výrobce, bezkůrkové pečivo nezůstane křupavé, nicmnéně mám 100% jistotu, že se pečivo v sáčcích Wrap Up nezapaří jako v igelitovém sáčku z prodejny - ani v igeliťáku pečivo nezůstane křupavé, naopak zgumovatí. A co je velký bonus, odpadne používání igelitových pytlíků. Se sáčkem Wrap Up nemám problém jít pro pečivo do obchodu.

Ráda tento sáček na pečivo doporučím svým známým a jsem si jistá, že několik sáčků přinese i Ježíšek. Ráda tuto firmu podpořím.

0.0
Publikováno , přečteno 1281x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie