Zobrazit přihlášovací formulář

Wrap up = roztomilý Wrapáček

Wrap up = roztomilý Wrapáček

Wrapáčci, dnes již nedílná součást mé domácnosti, která jde ruku v ruce se současným trendem šetření životního prostředí. Vždy, když jdu nakoupit, rovnou si s sebou do kabelky přibalím jednoho nebo rovnou dva tyto prodyšné uličníky. Líbí se mi jejich pestré barvy, které se hezky vyjímají v nákupním košíku, jsou hezky příjemné na dotek.

V obchodech u pečiva si vždy vzpomenu na to, jak se mi u igelitových pytlíků zapotily ruce. Dnes již s myšlenkou na naši krásnou přírodu, mohu s klidným svědomím plnit své dva barevné wrapáčky. Jediný drobný problém nastává, až na pokladně, kde dojde na počítání pečiva.

Doma wrapáčky, schovávám do spíže, kde je pověsím za ucho. Po dřívějších zkušenostech již vím, že v chladnější spíži je jim nejlépe. Pečivo v nich vydrží mnohem déle, než v igelitu. Jsem nadšená.
Jinak wrapáček vypadá velice přirozeně, obzvlášť, když si jen tak sedí na kuchyňské lince, návštěvě to mnohdy nedá a s údivem se mě ptá, „Co skrývají ty barevné pytlíky?“ a já je vždy s důvtipem nechávám hádat. Nejzajímavější tip, byl ten, že jsou to talismany pro štěstí a dobrý apetit.
Celkový vzhled je opravdu dobrý, budí dojem takových velkých pytlíků na léčivé byliny a ve spižírně perfektně splynou s prostředím, prozradí je jen jejich barvy. Dalším wrapáčkem, snad již brzy obdaruji své rodiče. Závěrem jen dodám, že wrapáčci jsou s námi jen 14 dní a velice rychle jsme si na ně zvyknuli.

 

 

 

 

 

 

0.0
Publikováno , přečteno 1067x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie