Zobrazit přihlášovací formulář

WrapUP - Wrapáček

WrapUP - Wrapáček

Jsem dlouholetou uživatelkou a návštěvnicí Mimibazaru. Děti už jsou odrostlé a potřeba nákupů a prodeje jejich věcí již není tak aktuální jako dříve, přesto Mimibazar stále ráda prohlížím a po celá ta léta zde čerpám velké množství rad, nápadů a inspirací. Nedávno na mě zde vyskočila reklama na možnost testování speciálního sáčku na pečivo – Wrapáčku, o kterém jsem nikdy předtím neslyšela. Vyplnila jsem proto v rychlosti důvody, kvůli kterým bych měla zájem ho vyzkoušet.  Ačkoliv jsem nevěřila, že by někoho můj komentář mohl zaujmout, vyšlo to a byla jsem vybrána. Minulý týden jsem obdržela poštou dva úžasné sáčky na pečivo k otestování.

Už při rozbalení jsem byla velmi mile překvapena vysokou kvalitou zpracování sáčků a krásným designem včetně podrobného návodu k použití. Vzhledem k tomu, že kupujeme především kulatý kvasový chléb, na první pohled jsem se bála, že se do podlouhlých sáčků nevejde, ale opak je pravdou. Do větší velikosti L se vejde i menší kulatý bochník. Přestože mám doma na pečivo drahý nerezový chlebník s průduchy, nedaří se mi v něm pečivo v panelovém bytě uchovat čerstvé bez použití igelitu. Bez mikroténu pečivo tvrdne a osychá, motání do utěrek mě nebaví a v igelitu všechno záhy plesniví, zejména chleba, přestože je ještě měkký.

V menším z Wrapáčků mám už týden rohlíky, ve větším chleba. Po celou dobu se zatím nestalo, že bych cokoli musela vyhodit, všechno sníme dříve, než stihne ztvrdnout. Spokojené jsou především děti, protože nemají druhý den gumové rohlíky jako dříve, navíc manipulace s pytlíky je velmi snadná, stačí zatáhnout za šňůrku. Na webu výrobce jsem zjistila, že mají v nabídce i speciální velikost pro kulaté bochníky, myslím, že si ještě tento Wrapáček i přes jeho vyšší pořizovací cenu brzy objednám, dcera mi chce totiž ten menší růžový pytlík zabavit na svoje svačiny...18

 

0.0
Publikováno , přečteno 1285x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie