Zobrazit přihlášovací formulář

Wrap sáčky - běžné pečivo versus bezlepkové

Wrap sáčky - běžné pečivo versus bezlepkové

Ráda bych poděkovala za možnost zúčastnit se testování sáčků Wrap na uchovávání pečiva. V naší rodině kupujeme běžné pečivo a bezlepkové, tudíž bylo fajn mít možnost obdržet hned dva sáčky.

Běžné pečivo (chléb a rohlíky) jsme doposud po nezkonzumování téhož dne, zamrazili, aby si zachovali svou texturu. V sáčcích Wrap bylo obojí pečivo u druhý den chuťově stejné, kůrka již nebyla křupavá, ale je tam výrazná změna oproti igelitovým sáčků, ze kterých je pečivo již po pár hodinách "gumové".  Pečivo je chutné i další den, aniž by bylo právě gumové.Takže u nás odpadla už varianta zamrazování zbylého pečiva, protože další den jej stačí vyndat ze sáčku a již konzumovat.

Bezlepkové pečivo má tu specifikaci, že se brzo kazí, plesniví. Tudíž je vhodné je buď rychle zkonzumovat a nebo uchovávat v lednici. Zkusila jsem pečivo nechat 3 dny ve Wrap sáčku a čekala jsem. Ke změně chuti a ani plísni nedošlo. Dokonce se tak nedrolilo, jak je tomu běžné po pár dnech. Takže za mne super.

Závěrem mohu říci, že užitnost sáčků je skvělá a u nás už si našly své místo a oblibu. Mohu je tedy všem doporučit.

 

0.0
Publikováno , přečteno 857x

Kategorie