Zobrazit přihlášovací formulář

Polštář every HEALTH PROTECT 70x 90 cm ZIP plus

Administrace

Polštář every HEALTH PROTECT 70x 90 cm ZIP plus

805 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 50 Kč
Čistota a svěžest středně hřejivé přikrývky, nejsilnější ochrana proti roztočům díky možnosti praní při 95°C. Ložní soupravu HEALTH PROTECT tvoří polštář a prošívaná přikrývka se střední hřejivostí a vysokým hygienickým standardem. Výrobky jsou zhotoveny…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Polštář every HEALTH PROTECT 70x 90 cm ZIP plus

805 Kč
  • Popis zboží
Čistota a svěžest středně hřejivé přikrývky, nejsilnější ochrana proti roztočům díky možnosti praní při 95°C.
Ložní soupravu HEALTH PROTECT tvoří polštář a prošívaná přikrývka se střední hřejivostí a vysokým hygienickým standardem. Výrobky jsou zhotoveny z jemné směsové tkaniny (50% polyester a 50% bavlna). Možnost praní do 95°C a sušení do 120°C zajišťují nejsilnější ochranu proti domácím roztočům.
Polštář HEALTH PROTECT je v povrchové části podložený polyesterovým rounem a prošitý. Náplň je tvořena směsí dutých vláken tvarovaných do chomáčků - kuliček a pružných polyuretanových tyčinek, které dodávají polštáři měkkost a pružnost.
Hlavní přednosti polštáře: zipový obal je samostatně pratelný při teplotě do 95°C a možno jej sušit při teplotě do 120°C, čímž se odstraní všechny mikroorganismy a prachové roztoče, zipový vak náplně umožňuje regulaci množství náplně a zvyšuje tím pohodlí spaní, komfortní náplň ze směsi PES kuliček a PUR tyčinek zajišťuje výbornou odolnost vůči slehávání, celý polštář je alergicky neutrální a tím vhodný pro alergiky na roztoče z domácího prachu a jejich alergeny.
Certifikáty: mezinárodní certifikát ekologické kvality ÖKO-TEX Standard 100. every ECO - značka pro ekologické a ekonomické výrobky společnosti every s.r.o., originální kvalita every, design every - jedinečné konstrukční prvky vyvinuté ve společnosti every s.r.o., every fibre HSC - je dutinkové jemně načechrané vlákno pro náplně přikrývek, vyznačující se výbornými tepelně izolačními vlastnostmi, every poly PUR - náplň do polštářů sestávající z polyesterových „kuliček“ a polyuretanových tyčinek.Kuličky dodávají polštáři potřebnou měkkost, tyčinky jsou nesléhavé a polštář je po natřepání tvarově stálý, textilní zkušební ústav.
  • Značka

    EVERY

  • Rozměry

    Váha náplně celkem: 1200 gr. NA OBJEDNÁVKU- DODÁNí DO 10 DNŮ!

  • 30. 1. 2015, 20:44

  • Zobrazení

    80

  • Oblíbené

    0

Kategorie