Zobrazit přihlášovací formulář

Trápí Vás ATOPICKÝ EKZÉM? Poradím, jak něj VYZRÁT!

Administrace

Trápí Vás ATOPICKÝ EKZÉM? Poradím, jak něj VYZRÁT!

1 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Má vaše dítě ATOPICKÝ EKZÉM? Do krve rozškrábaná kůže na hlavičce, obličeji, bříšku nebo ručičkách. Mrňous pláče, nemůže spát a stále si svědivá místa na tělíčku snaží drbat. Přesně tak se u dětí projevuje jedno z nejčastějších kožních onemocnění,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Trápí Vás ATOPICKÝ EKZÉM? Poradím, jak něj VYZRÁT!

1 Kč
  • Popis zboží
Má vaše dítě ATOPICKÝ EKZÉM?

Do krve rozškrábaná kůže na hlavičce, obličeji, bříšku nebo ručičkách. Mrňous pláče, nemůže spát a stále si svědivá místa na tělíčku snaží drbat. Přesně tak se u dětí projevuje jedno z nejčastějších kožních onemocnění, atopický ekzém.


A drahé krémy nezabírají?
Je to proto, že kůže je jen odrazem vnitřního prostředí organismu, a tedy i ATOPICKÝ EKZÉM je zapotřebí léčit i zevnitř.
VYZKOUŠEJTE kombinaci našich skvělých přípravků
OK OMEGA+ , OKG Factor Base

Do 2 měsíců byl ekzém pryč!
Moje vnučka Kristýnka (5 let) se několik let trápila se svědivým ekzémem, který měla rozškrábaný do krve. Dávala jsem jí OKG FactorBase a OK Omegu+ vnitřně i zevně a do 2 měsíců byl ekzém pryč. Je to již rok a je bez potíží.
Božena Š., Brno

Po 9 měsících jsem zcela bez ekzému a bez alergie!
Od pěti let jsem měla atopický ekzém spojený s mnoha alergiemi – každé jaro jsem byla opuchlá v obličeji, bývala jsem často nemocná a v pubertě se přidala alergie na nikl. Nepomáhalo nic – hormonální tablety ani masti předepsané lékaři. Změna přišla, až jsem se dostala k výrobkům OKG. Po 3 měsících užívání výrobků OKG jsem už nemocná nebyla, po 6 měsících začal ekzém ustupovat a po 9 měsících jsem zcela bez ekzému a bez alergie. Navíc jsem shodila 15 kg a to jsem ani o hubnutí neusilovala – šlo to samo ?. Trvalo tedy 9 měsíců, abych se zbavila příčiny uvnitř těla, ale investice do zdraví se vyplatila. Nedám na výrobky OKG dopustit.
Lucie Ch., Děčín

Možnost SLEVY 40-50%!!!

Napište mi a já Vám poradím, jak na to.
R.Kupcová, 03-003096
  • 30. 12. 2016, 9:25

  • Zobrazení

    54

  • Oblíbené

    0

Kategorie