Zobrazit přihlášovací formulář

ALTERNA BAMBOO UV+ Cestovní set pro ochranu barvy

Administrace

ALTERNA BAMBOO UV+ Cestovní set pro ochranu barvy

675 Kč 890 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
ALTERNA BAMBOO UV+ Cestovní set On-The-Go Travel Set je cestovní balíček vlasové kosmetiky z řady Alterna Bamboo BAMBOO UV+ pro barvené vlasy, který obsahuje 4 produkty pro ochranu barvy v praktickém cestovním balení. Každý produkt z nové řady je vyroben…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 6. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ALTERNA BAMBOO UV+ Cestovní set pro ochranu barvy

675 Kč
  • Popis zboží
ALTERNA BAMBOO UV+ Cestovní set On-The-Go Travel Set je cestovní balíček vlasové kosmetiky z řady Alterna Bamboo BAMBOO UV+ pro barvené vlasy, který obsahuje 4 produkty pro ochranu barvy v praktickém cestovním balení. Každý produkt z nové řady je vyroben z certifikovaných bio rostlinných výtažků. Novinkou je také vylepšená patentovaná technologie Color Hold UV+, která díky neobyčejně účinným voděodolným UVA/UVB filtrům nabízí nejvyšší možnou úroveň ochrany barvy před vyblednutím. Přípravky řady Bamboo UV+ zanechají barvu svěží a zářící jako první den po její aplikaci.

Přípravky BAMBOO UV+ s charakteristickou vůní červených pomerančů z provincie Tarragona zanechávají vlasy zdravé, zářivé a dokonale chráněné před oxidací způsobenou volnými radikály. Obsahuje vysoce účinné bio výtažky z bambusu, který jsou tentokrát posíleny o výtažek z kalahárského melounu, který má schopnost prosperovat v jihoafrické poušti i za extrémního sucha a horka. Olej získaný ze semen kalahárského melounu chrání vlasy před poškozením a barvu před vyblednutím štítem nezbytných živin, antioxidantů a hydratačních esenciálních mastných kyselin, na které je extrémně bohatý.

Balíček obsahuje:
Bamboo UV šampon 40 ml
Bamboo UV kondicionér 40 ml
Bamboo UV+ Rehab Deep Hydration Masque - maska 50 g
Bamboo UV+ Fade-Proof Fluide - sérum 30 ml
  • Značka

    ALTERNA

  • Rozměry

    Skladem, možnost osobního odběru - viz podmínky prodeje.

  • 5. 2. 2017, 15:42

  • Zobrazení

    62

  • Oblíbené

    0

Kategorie