Zobrazit přihlášovací formulář

Stříbrné dlouhé svatební společenské plesové šaty

Administrace

Stříbrné dlouhé svatební společenské plesové šaty

1 590 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Stříbrné dlouhé společenské šaty ve větší velikosti, bohatě zdobené organzou. Vpředu je jemná nášivka s perličkama, prsní část je žebrovaná. Tyto šaty doporučujeme spíše plnoštíhlejším ženám. Tyto stříbrné svatební šaty jsou na tenká posuvná ramínka,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 14. 12. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Stříbrné dlouhé svatební společenské plesové šaty

1 590 Kč
  • Popis zboží
Stříbrné dlouhé společenské šaty ve větší velikosti, bohatě zdobené organzou. Vpředu je jemná nášivka s perličkama, prsní část je žebrovaná. Tyto šaty doporučujeme spíše plnoštíhlejším ženám.
Tyto stříbrné svatební šaty jsou na tenká posuvná ramínka, záda mají žabičková, aby lépe seděly na různé hrudníky, vzadu je stuha na dotažení v pase a z boku je zip. Šaty se jistě budou hodit jak na ples, tak na svatbu pro nevěstu. Přes ramena mají šaty našitý široký šál, který zakrývá ramínka i horní část zad.

K šatům je zdarma stříbrný šál z organzy k přikrytí holých ramen.

Plesové či společenské šaty dlouhé. Možno použít i jako šaty na prodlouženou do tanečních, na slavnostní příležitosti, na svatby. Sexy netypický střih za krk s aplikací květiny, korzetové šaty, korzet pošit perličkami. Na boku zip pro lepší zapínání, ramínka vzdaní části nastavitelná.

Pružná záda a stuha na utažení v pase, díky tomu si šaty vytvarujete přesně na míru. Z boku zip.

Zdarma šál (voál) ve stejné barvě.

Barva: šedá, stříbrná

K dispozici jen jeden kus.
Prosím vybírejte velikost dle Vaších rozměrů. Nejideálnější je, když Vaše rozměry jsou v daném intervalu. Je možné se pohybovat i na okraji intervalu cca +-3-5cm.

Zeštíhlují a jsou velice slušivé!
  • Velikost

    52

  • Rozměry

    105-120/98-108/155cm (prsa/pas/celková délka i s ramínky maximální - délku je možno zkrátit posuvnými ramínky) Rozměr přes prsa a pas je měřen u šatů v klidu - v natažení. Boky jsou natolik široké, že není potřeba udávat rozměr.

  • 18. 3. 2015, 8:58

  • Zobrazení

    152

  • Oblíbené

    0

Kategorie