Zobrazit přihlášovací formulář

OLAPLEX u nás - lék pro Vaše narušené vlasy

Administrace

OLAPLEX u nás - lék pro Vaše narušené vlasy

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
V našem kadeřnickém salonu WINCI v Brně Vám rádi představíme revoluční novinku - systém OLAPLEX. Jde o originální recepturu, která dokáže znásobovat a obnovovat rozbité disulfidové vazby. Konečně se již při barvení nemusíte obávat poškozených vlasů,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 6. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

OLAPLEX u nás - lék pro Vaše narušené vlasy

  • Popis zboží
V našem kadeřnickém salonu WINCI v Brně Vám rádi představíme revoluční novinku - systém OLAPLEX.

Jde o originální recepturu, která dokáže znásobovat a obnovovat rozbité disulfidové vazby. Konečně se již při barvení nemusíte obávat poškozených vlasů, můžete přejít třeba na světlejší odstín, protože OLAPLEX vlasy ochrání a jeho účinek je trvalý - nevymývá se. Vaše vlasy na tom po více ošetřeních budou lépe a lépe.

OLAPLEX udělá Vaše vlasy silnějšími, zdravějšími a Vaše barva vydrží déle. Uvidíte obrovský rozdíl, co se týká zdraví Vašich vlasů. Dokoupit si můžete i přípravek pro domácí použití, který se používá 1x týdně za cenu 990 Kč, v případě zájmu napište k inzerátu:)

OLAPLEX je možné aplikovat i samostatně bez barvení, jako ozdravnou kúru pro Vaše vlasy, případně může být součástí keratinového ošetření.

Kadeřnice hvězd Tracey Cunningham používá OLAPLEX například na Kim Kardashian, Gwyneth Paltrow, Cameron Diaz a Jennifer Lopez.
  • Značka

    OLAPLEX

  • Rozměry

    Pokud máte nějaké dotazy, neváhejte nás kontaktovat, těšíme se na Vás:)

  • 24. 7. 2017, 11:55

  • Zobrazení

    166

  • Oblíbené

    0

Kategorie