Zobrazit přihlášovací formulář

OK GEL = Přírodní lékárnička do KAPSY! Pošta 0kč!

Administrace

OK GEL = Přírodní lékárnička do KAPSY! Pošta 0kč!

600 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 10 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Malé se v pusince objevila moučnivka, kterou jsme krásně zničili OK Gelem. Mazala jsem jí gelík do pusinky několikrát denně a moučnivka zmizela.:o) Ok gel má u nás využití dnes a denně. Zředěným gelíkem jsme také malé v létě pomohli od zánětu očíček.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

OK GEL = Přírodní lékárnička do KAPSY! Pošta 0kč!

600 Kč
  • Popis zboží
Malé se v pusince objevila moučnivka, kterou jsme krásně zničili OK Gelem. Mazala jsem jí gelík do pusinky několikrát denně a moučnivka zmizela.:o)

Ok gel má u nás využití dnes a denně. Zředěným gelíkem jsme také malé v létě pomohli od zánětu očíček. Dále je skvělý na opary, na spáleniny, na zanícená ouška z naušniček, na afty, zředěný na rýmu, na zánět středního ucha, na ekzém, různé vyrážky, na prořezávající zoubky...je to opravdu domácí lékárnička!:o).

V lékárně Vám prodají milión mastiček na jeden problém, můžete mít jeden gelík na milión problémů!:o)

OK Gel je čistě přírodní vyroben ze 16ti druhů sušených bylin.
Dezinfikuje a zklidní podrážděnou pokožku.

A jaké jsou Vaše zkušenosti?
Mám tříletého vnuka, který od narození trpí ekzémem po těle i v obličeji. Neustále jsme navštěvovali lékaře, kožní a zkoušeli různé pudry a masti. Někdy ekzém na chvilku zmizel, ale místo něj se mu udělaly bílé skvrny. Rozhodli jsme se zkusit OK GEL. Natírali jsme Honzíka 1x denně a už po třech týdnech byl ekzém pryč. Teď jenom občas - preventivně - ještě natíráme. Honzík má dnes tvářičky jak broskev - mám z toho velkou radost! Doporučuji OK GEL všem maminkám - je to úžasná věc - a nejen na ekzém. Jana M., Brno

Jsem 6 týdnů po operaci klenby a palce na noze. Šlo o pátou operaci a s hojením jsem měla vždy velké problémy. Jizva byla zarudlá. Po aplikaci OK Gelu jsem do půl hodiny cítila úlevu, po 3 týdnech je jizva krásně zahojená. Jsem ráda, že jsem vyzkoušela gelík!
Ivana H., Nové Město nad Metují

Možnost slevy 40-50%!Poradenství zdarma!
Nezávislý poradce, Petra Slámová(03-003322)
  • 14. 4. 2017, 21:26

  • Zobrazení

    167

  • Oblíbené

    0

Kategorie