Zobrazit přihlášovací formulář

ROSTOU dětem ZOUBKY? OK GEL POMŮŽE od BOLESTI!

Administrace

ROSTOU dětem ZOUBKY? OK GEL POMŮŽE od BOLESTI!

600 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Maminky, PROŘEZÁVAJÍ se vašim dětem ZOUBKY? PROPLÁČOU CELÝ DEN A CELOU NOC? Pokud ano, pak mám pro vás jedinečného pomocníka. OK GEL je bylinný produkt zcela bez chemických stabilizací, žádné vedlejší účinky. Zklidňuje, dezinfikuje a rychle hojí! OK…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 10. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ROSTOU dětem ZOUBKY? OK GEL POMŮŽE od BOLESTI!

600 Kč
  • Popis zboží
Maminky, PROŘEZÁVAJÍ se vašim dětem ZOUBKY? PROPLÁČOU CELÝ DEN A CELOU NOC? Pokud ano, pak mám pro vás jedinečného pomocníka.

OK GEL je bylinný produkt zcela bez chemických stabilizací, žádné vedlejší účinky. Zklidňuje, dezinfikuje a rychle hojí!
OK gel je vyroben z 17 druhů léčivých bylin a má široké využití: na ODŘENINY, MODŘINY, ŠTÍPANCE, SPÁLENINY, RÝMU, BOLESTI OUŠEK, PROŘEZÁVÁNÍ ZOUBKŮ a spoustu dalších bolístek jako AKNÉ, OPARY, BRADAVICE, KUŘÍ OKA, AFTY, ŘEZNÉ RÁNY, VÝTOKY, HEMOROIDY, BOLEST SVALŮ A KLOUBŮ, POHMOŽDĚNINY, KŘEČOVÉ ŽÍLY, BÉRCOVÉ VŘEDY aj.

NEPOSTRADATELNÝ POMOCNÍK DO VAŠÍ LÉKÁRNY!

Mám 3 děti a tak jsou RŮZNÉ BOLÍSTKY VELMI časté. Modřiny se rychle ztrácí a boule se potlačí. Gel nám zajistil klidné noci při prořezávání zoubků. Gel se nám velice osvědčil i na štípance od komárů a jiného hmyzu. Gelem mažeme i manželova bolavá kolena. OK gel má velmi široké využití a všem s radostí doporučuji z vlastní zkušenosti.

K objednávce ZDARMA POŠTOVNÉ i poradenství je samozřejmostí.
Ptejte se na možnost vyřízení slevové karty, ihned ušetříte!
Mgr. Petra Strmisková, nezávislý poradce pro zdraví 03-003016
  • 16. 1. 2019, 12:36

  • Zobrazení

    29

  • Oblíbené

    0

Kategorie