Zobrazit přihlášovací formulář

MODERN MUSE ESTÉE LAUDER EDP MINIATURA

Administrace

MODERN MUSE ESTÉE LAUDER EDP MINIATURA

109 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 22 uživatelů
Rezervace
Doprava: od 60 Kč
Estée Lauder Modern Muse EDP Miniatura 4ml "Buďte inspirací" Modern Muse je silná a sebevědomá, výrazná svou vlastní vnitřní ženskostí a individuálním stylem. Ona je hrdinkou svého vlastního života, vždy následuje vlastní instinkt. Je nezávislá a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

MODERN MUSE ESTÉE LAUDER EDP MINIATURA

109 Kč
  • Popis zboží
Estée Lauder Modern Muse EDP Miniatura 4ml

"Buďte inspirací"

Modern Muse je silná a sebevědomá, výrazná svou vlastní vnitřní ženskostí a individuálním stylem. Ona je hrdinkou svého vlastního života, vždy následuje vlastní instinkt. Je nezávislá a přirozeně přitahuje lidi, inspiruje je svým úsměvem a mluví k nim, aniž by řekla jedno jediné slovo. Je nezapomenutelná, je silná, plná tvůrčí energie, je skutečnou inspirací pro ostatní.

Estée Lauder odkrývá Modern Muse, novou vůni, která je inspirována dualitou dnešní ženy a doplňuje každý aspekt jejího dynamického života. Tato vůně zachycuje podstatu Modern Muse s květinovou a dřevitou vůní, která vyjadřuje moderní luxus přinášející sebedůvěru, styl a kreativitu s moderním, mladistvým postojem.

Nový koncept ve světě vůní
Stvořena z jemných kontrastů a výrazných rozporů, Modern Muse odhaluje vrstvy síly a jemnosti v atraktivním tvůrčím napětí. Její "dualita" zve ženy, aby se propojily s vůní skrz dva kontrastní aspekty:

Šumivé tóny jasmínu
Tato stránka vůně zachycuje tvůrčí energii a magnetickou ženskost moderní ženy. Exotická mandarinka a lákavý nektar ze zimolezu posílají jiskru energie skrz mladistvé okvětní lístky pokryté rosou. Dva výtažky z jasmínu sambakového přinášejí zářivou strukturu do ženské kytice plné čerstvé lilie a květů tuberózy.

Dřevité tóny
Její elegantní styl, síla a smyslnost jsou vyjádřeny skrz směs dvou esencí pačuli zabalených v krémové madagaskarské vanilce, bohatém ambrovém dřevu a jemném pižmu – všechny dohromady tvoří neuvěřitelně smyslné zakončení vůně.

"Vytvořili jsme Modern Muse důkladným výběrem každé ingredience, která odráží osobnost, styl a výraznou ženskost dnešní ženy,” říká Karyn Khoury, Senior Vice President, Corporat
  • 13. 7. 2022, 17:09

  • Zobrazení

    210

  • Oblíbené

    0

Kategorie