Zobrazit přihlášovací formulář

Šumivé kuličky do koupele MIX 4 x 100 g

Administrace

Šumivé kuličky do koupele MIX 4 x 100 g

159 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Návod na použití: Vhoďte do vany s teplou vodou a nechte ve vodě vyšumět. Účinky: Koupelová šumivá kulička obsahuje rostlinné silice a vonné oleje, které změkčují vodu a tím usnadňují mytí. Kyselina citronová tonizuje pokožku a použité extrakty ji…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 31. 10. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Šumivé kuličky do koupele MIX 4 x 100 g

159 Kč
  • Popis zboží
Návod na použití: Vhoďte do vany s teplou vodou a nechte ve vodě vyšumět.

Účinky: Koupelová šumivá kulička obsahuje rostlinné silice a vonné oleje, které změkčují vodu a tím usnadňují mytí. Kyselina citronová tonizuje pokožku a použité extrakty ji hydratují a vyživují. Koupelová šumivá koule změkčuje vodu, které tak bude šetrnější k vaší pokožce. Látky v kakau napomáhají vyplavovat endorfiny a tak vás zbaví napětí. Kakao bohaté na antioxidanty, které pokožku chrání před předčasným stárnutím. Bambucké máslo zjemní pokožku a dodá ji potřebné živiny.


LEVANDER - Levandule uklidňuje, je vhodná při nespavosti, bolestech hlavy, migréně, chřipce, dýchacích obtížích, má výrazné hojivé účinky, snižuje krevní tlak. Složení: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Lavender Extract, Potassium Alum, Sodium Chloride.
CHOCOLATE - Látky v kakau napomáhají vyplavovat endorfiny a tak vás zbaví napětí. Kakao je bohaté na antioxidanty, které pokožku chrání před předčasným stárnutím. Bambucké máslo zjemní pokožku a dodá ji potřebné živiny. Složení: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Shea Butter, Cocoa Powder, Potassium Alum, Sodium Chloride.
COCONUT - Kokos je bohatý na množství nenasycených mastných kyselin, vitamínů i minerálů, vyživuje pokožku a zanechává ji jemnou. Kokosová vůně má velice uklidňující účinky a navodí relaxační atmosféru. Složení: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Coconut oil, Potassium Alum, Sodium Chloride.
BLACKBERRY + STRAWBERRY - Jahody jsou bohaté na alfa-hydroxy kyselinu, která napomáhá regenerovat pokožku spálenou sluncem a podporuje léčbu akné. Ostružiny jsou velmi bohaté na karoteny a silné antioxidanty, které nás zbavují volných radikálů, regenerují sliznice a dodávají zdravou barvu naší pleti.>Složení: Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Blackberry Fruit Extract, Strawberri
  • 14. 11. 2016, 13:24

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie