Zobrazit přihlášovací formulář

Dolce banana Kaše do kapsy

Administrace

Dolce banana Kaše do kapsy

28 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 9 uživatelů
Není to banán v čokoládě, není to šálek horkého kakaa ani miska müsli.. je to nejlepší ze všeho, přitom nepřeslazené. Nasypete, zalijete horkou vodou, sníte.. a pak nejspíš to celé znovu! Emotikona smile *Jak na kaši? Nasypte mix do 2/3 hrnku, do stejné…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 9. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dolce banana Kaše do kapsy

28 Kč
  • Popis zboží
Není to banán v čokoládě, není to šálek horkého kakaa ani miska müsli.. je to nejlepší ze všeho, přitom nepřeslazené. Nasypete, zalijete horkou vodou, sníte.. a pak nejspíš to celé znovu! Emotikona smile *Jak na kaši? Nasypte mix do 2/3 hrnku, do stejné výšky dolijte horkou vodu či lépe mléko, zamíchejte a chvíli čekejte. Je-li řídká, dosypte, je-li hustá, dolijte.. každému chutná jinak :)

Složení jemné ovesné vločky, pšeničné lupínky s čokoládou (pšeničné lupínky, cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, máslový tuk, kakaový prášek, sójový lecitin, maltodextrin, kakao, banánové aroma, vitamin B6, B12, kyselina listová, sůl), sušené plnotučné mléko, plátky mandlí, lyofilizovaný banán a ovocný lyofilizovaný prach (lyofilizovaný banán a jahoda)
70g
  • 12. 3. 2018, 11:32

  • Zobrazení

    66

  • Oblíbené

    0

Kategorie