Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní bordó kabelka Renato Balestra - SLEVA 40%

Administrace

Luxusní bordó kabelka Renato Balestra - SLEVA 40%

944 Kč 2 358 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Světoznámý módní návrhář Renato Balestra se narodil v Terstu v roce 1925, jako syn slavných architektů a inženýrů. Svůj první ateliér založil v Římě v roce 1960. Navrhuje a tvoří širokou škálu kolekcí, od jemných ženských prêt-à-porter až po absolutně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní bordó kabelka Renato Balestra - SLEVA 40%

944 Kč
  • Popis zboží
Světoznámý módní návrhář Renato Balestra se narodil v Terstu v roce 1925, jako syn slavných architektů a inženýrů. Svůj první ateliér založil v Římě v roce 1960. Navrhuje a tvoří širokou škálu kolekcí, od jemných ženských prêt-à-porter až po absolutně mužský „look“. Móda Renata Balestra byla a stále je považována za představitele klasické věčné elegance. Díky svému talentu přispěl Balestra k zavedení označení „Made in Italy“, které používal jako první. Navrhl oblečení pro královnu z Thajska, císařovnu Íránu, první dámu Egypta, první dámu Filipín či obléká filmové herečky Lauren Bacall, Elizabeth Taylor, a Lauren Hutton a další. 


Luxusní laková kabelka proslulého italského návrháře Renato Balestra. Velmi originální a luxusní zpracování. Uvnitř je malá uzavíratelná kapsička na zip. Možnost nosit kombinovaně, součástí je i dlouhý popruh přes rameno. Velmi luxusní kousek.

Rozměry: 38 x 27 cm.


Na skladě v ČR, ihned k odeslání. Více fotografií a míry produktů na vyžádání, kontaktujte nás na e-mailu info@vipitalianfashion.com.
  • 23. 8. 2019, 13:24

  • Zobrazení

    29

  • Oblíbené

    0

Kategorie