Zobrazit přihlášovací formulář

Naše čtyři spřízněné duše

  • Publikováno:
Naše čtyři spřízněné duše

Pod pojmem spřízněná duše si každý představujeme něco jiného – a všichni máme pravdu. Už jste někdy přemýšleli o tom, jestli se nám naše spřízněná duše může ze života třeba vytratit? Nebo jestli to musí být nutně někdo, kdo se stane naším celoživotním partnerem? A kdy nám do života vůbec vstupuje?

Každá naše osobnost má nespočet úrovní a aspektů a je bláhové předpokládat, že jeden náš protějšek je všechny pojme a naplní. Ale někdy se stane, že potkáme někoho, se kterým nás pojí intuitivní pouto, přízeň a porozumění. Ale ne každá spřízněná duše hraje v našem životě stejnou roli.

Dvojplamen

Dvojplamen není naše spřízněná duše. Je to část naší vlastní. Je to člověk, se kterým když se setkáme, nás pojí obrovská energie, máme pocit, že bez něj už nikdy nebudeme celiství. Cítíme důvěru, oddanost, často máme stejné myšlenky, výjimkou nejsou ani společné sny. Důležité je se od našeho plamenného dvojčete na chvíli oddělit, abychom si uvědomili, že s tímto spojením náš život nezačíná ani nekončí, ale když se odevzdáme osudu, neuvěřitelná přitažlivost (zdaleka ne jen fyzická) nás bude vždy svádět dohromady. Jeden pro druhého znamenáme pocit domova, toho bezpečí, o kterém jsme ani nevěděli, že nám chybí.

Karmická spřízněná duše

Toto spojení je často velmi náročné, protože zahrnuje naše ega. Je silné a intenzivní, ale často také bolestné a nepříjemné, protože takový člověk nám vstoupil do života, abychom porušili cyklus, který náš život dosud ovládal. Karmické spřízněné duše vše prožívají se stejnými emocemi, se stejnou intenzitou, mají stejné hodnoty, i když třeba jiné životní příběhy. Setkání takovýchto spřízněných duší vyžaduje, aby obě daly stranou svá ega a udělali všechno jinak, než dělali dosud. Protože to souznění, které pocítí, by mělo převážit všechny vzorce, které jsme si v životě vybudovali.

Spřízněná duše z minulých životů

Toto jsou lidé, kteří nemusí nutně skončit jako pár, jsou to naši přátelé, učitelé nebo jiní, kteří mají z nějakého důvodu pro nás význam. Velmi lehce a snadno se nám s nimi komunikuje, je jedno, jak dlouho strávíme v odloučení. Jakmile se jednou setkáme, nemůže nás nic rozdělit. Řekneme si o sobě všechno a všemu také porozumíme. Takové přátelství vydrží věky. Málokdy se překlopí do romantického vztahu, protože touha být přátelé a sdílet převažuje jiné touhy. Takto spřízněná duše nám ukazuje, kým máme v životě být, naši cestu, která nám byla určena. Je velmi pravděpodobné, že se v našem životě objeví právě v momentě, kdy se nejvíce cítíme sami sebou. Pomůže nám navázat pevné spojení s naším pravým já, s našimi schopnostmi, touhami a sny.

Spřízněná duše hojivá

Přichází do našeho života, aby nám přinesla lekci, aby nám pomohla pohnout se z místa. Přijde v momentě, kdy sice možná zápasíme s tím, jak, ale víme, kam se chceme pohnout. Jakmile si stanovíme cíl, pomůže nám vykročit směrem k němu. Náš vztah, ať už přátelský nebo romantický, vzplane rychle, bude intenzivní a je velmi důležité pochopit a přijmout, že nemusí trvat navěky. Bude plný zvratů a vzrušení, jak v dobré, tak ve zlém – protože naše vlastní nitro se přetváří. Pomůže nám vyrovnat se se starými záležitostmi, pochopit, co se v našem životě dělo a poté, co nám předá to, co jsme potřebovali, velmi pravděpodobně odejde. Ale zůstane spousta dobrého pro oba, celý vztah je velmi přínosný a doslova život měnící.

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Kategorie