Zobrazit přihlášovací formulář

HRA S KNOFLÍKY

Administrace

HRA S KNOFLÍKY

239 Kč 299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 89 Kč
Magnetická výuka angličtiny pomůže vašemu dítěti zábavnou formou naučit se a zapamatovat si jména a charakteristiky ročních období, měsíců, sezónního oblečení, jmen určitých zvířat a barev.O jaké roční době mluvíme? S jakou barvou je tato sezóna spojena?…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 9. 2020
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

HRA S KNOFLÍKY

239 Kč
  • Popis zboží
Magnetická výuka angličtiny pomůže vašemu dítěti zábavnou formou naučit se a zapamatovat si jména a charakteristiky ročních období, měsíců, sezónního oblečení, jmen určitých zvířat a barev.O jaké roční době mluvíme? S jakou barvou je tato sezóna spojena? Zima – bílá, léto – zelená atd. Jaké přírodní jevy jsou charakteristické pro roční období? Dítě může snadno zjistit, že v létě jasně svítí slunce a v zimě padá sníh. Zvířata pomohou vašemu dítěti zapamatovat si jména sezónního oblečení. Určete, kdy lze takové oblečení nosit.
Soubor:

– 34 knoflíků,

– 8 listů,

– instrukce.

RK Toy Factory je producent vývojových her pro děti a děti předškolního věku. Jsme tým profesionálů složený z designérů, pedagogů, tvůrců, technologů a obchodníků. Všichni jsme jiní, ale my jsme spojeni láskou k dětem a vášní pro naši práci. Věříme, že vytváříme dětský svět emotivnější a vývoj dětí lehký a příjemný. Pomáháme rodičům vychovávat šťastné a talentované děti.Našimi hlavními odborníky jsou děti! Naše novinky testujeme v dětských vývojových střediscích společně s pedagogy a psychology. My – testujeme a děti – prostě si hrajeme! Jejich potěšení a radost – to je naše uznání a hrdost!
  • 28. 9. 2020, 16:28

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    0

Kategorie