Zobrazit přihlášovací formulář

SUPER OBLÍBENÁ HRA TWISTER - nejen pro děti 058

Administrace

SUPER OBLÍBENÁ HRA TWISTER - nejen pro děti 058

189 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 69 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Ještě neznáte tuto kultovní hru? Je čas to změnit! HRA TWISTER v sobě spojuje gymnastiku se super zábavou. Je to velmi známá a populární hra, která dává účastníkům ale i pozorovatelům mnoho zábavy a legrace. Tato hra je určena dětem i dospělým. Skvělá hra…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 3. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SUPER OBLÍBENÁ HRA TWISTER - nejen pro děti 058

189 Kč
  • Popis zboží
Ještě neznáte tuto kultovní hru? Je čas to změnit! HRA TWISTER v sobě spojuje gymnastiku se super zábavou. Je to velmi známá a populární hra, která dává účastníkům ale i pozorovatelům mnoho zábavy a legrace. Tato hra je určena dětem i dospělým. Skvělá hra pro rodiné večery. Hra trénuje kondici a fyzickou zdatnost, rozvíjí koordinaci. Můžete soutěžit individuálně nebo ve skupinách.

Jednoduchá pravidla hry:
Rozhodčí vytočí šipkou barvu, na kterou musíte dát chodidlo nebo dlaň. Cílem je udržet rovnováhu a nespadnout. Není to tak jednoduché, jak to vypadá.
1.Úkolem hráčů je umístit dlaň nebo chodidlo na šipkou určené pole. Pole obsadí hráč, který tam byl první. Jestli to není jednozačné, rozhodne o tom rozhodčí. Rozhodnutí rozhodčího je platné a neodvolatelné.
2. Po vykonání svého pohybu se již nemůžete pohnout. Pouze rozhodčí může dovolit přesunutí končetiny, aby se uvolnilo místo druhému hráči.
3. Pokud je všech 6 polí jedné barvy na podložce obsazeno, roztočí se šipkou ještě jednou.
4. Pokud rozhodčí uvede stejnou barvu, na které již ruka nebo noha je, musíte se přesunout na jiné pole ( pokud jsou všechna tato pole obsazena, roztočí se šipka ještě jednou ).
5. Pokud se opřete na podložce loktem, kolenem nebo upadnete vypadáváte ze hry !
6. Vyhrává ten, kdo se nejdéle udrží na podložce!


Roměry podložky TWISTER: 138 x 168 cm
Rozměry balení: 27 x 27 x 5,5 cm
Věková kategorie: Výrobek pro osoby od 3 - 99 let
Certifikát:CE
  • 26. 2. 2019, 15:42

  • Zobrazení

    693

  • Oblíbené

    1

Kategorie