Zobrazit přihlášovací formulář

Komplet džínových autíčkových laclíků a trika M&S

Administrace

Komplet džínových autíčkových laclíků a trika M&S

249 Kč 499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Velmi roztomilý původní komplet laclových riflí a trika s dlouhým rukávem zn. Marks & Spencer. Džíny jsou z pěkné modré velmi měkké džínoviny s nášivkou zeleného autíčka. Mezi nohama celorozpínací - přebal na druky, velmi praktické. Zapínání na rameni na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Komplet džínových autíčkových laclíků a trika M&S

249 Kč
  • Popis zboží
Velmi roztomilý původní komplet laclových riflí a trika s dlouhým rukávem zn. Marks & Spencer. Džíny jsou z pěkné modré velmi měkké džínoviny s nášivkou zeleného autíčka. Mezi nohama celorozpínací - přebal na druky, velmi praktické. Zapínání na rameni na knoflíky - 2 délky, v bocích na 2 knoflíčky. Laclíky jsou pěkně zpracované s mnoha detaily, prošívané. Nášivky na zádech, na kolínkách. Triko sytě zeleno-bíle pruhované, efekt dvojitých rukávů, konce bílé. Na rukávu nášivka autíčka. Zapínání na ramen i na 2 druky.

Značená velikost 6-9m, cca odpovídá. Komplet je kupovaný nový, nošený svátečně, velmi dobrý stav. Kalhoty vynikající stav, bez známek nošení, jako nové. Triko je ve vynikajícím stavu, bez vad, jen běžný chloupek od praní, konce rukávů krásně bílé (na fotce háže blesk "stíny"). Nádherný komplet pro malého kluka, vhodný na jaro, podzim i chladnější dny léta.
  • Značka

    MARKS & SPENCER

  • Velikost

    74

  • Rozměry

    Kalhoty: délka 59.5/60.5 cm, šířka průramky 27 cm, výška boční 40 cm, výška nohavice k rozkroku 20.5 cm. Triko: délka 28 cm, šířka 27 cm, rukáv 24 cm.

  • 8. 6. 2022, 9:26

  • Zobrazení

    196

  • Oblíbené

    0

Kategorie