Zobrazit přihlášovací formulář

DAX Denní krém Redukce zarudnutí SPF 20

Administrace

DAX Denní krém Redukce zarudnutí SPF 20

239 Kč 299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 40 Kč
Denní krém s hedvábnou konzistencí, doporučený pro kapiláry a zarudnutí kůže. Poskytuje pocit okamžité hydratace a výživa. Díky obsahu inteligentních částic „měkké zaostření“ maskuje zarudnutí a zanechává povrchovou úpravu s efektem rozostření. Chrání…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 3. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DAX Denní krém Redukce zarudnutí SPF 20

239 Kč
  • Popis zboží
Denní krém s hedvábnou konzistencí, doporučený pro kapiláry a zarudnutí kůže. Poskytuje pocit okamžité hydratace a výživa. Díky obsahu inteligentních částic „měkké zaostření“ maskuje zarudnutí a zanechává povrchovou úpravu s efektem rozostření. Chrání před škodlivými účinky slunečního záření.

Aktivní složky:
2% NIACINAMID + - posiluje a omezuje kapiláry, díky nimž jsou méně viditelné a odolnější vůči poškození. Kromě toho regeneruje ochrannou bariéru pokožky a zlepšuje hydrataci, chrání před ztrátou vody z epidermis.

NEURO REDstop - divoký extrakt indiga, který má biologickou schopnost snižovat produkci kortizolu (stresového hormonu) kožními buňkami a aktivovat uvolňování sedativního neuropeptidu -endorfinu. Snižuje zarudnutí kůže způsobené negativními účinky stresu v životním prostředí. Kromě toho stimuluje detoxikační mechanismy v buňkách a má antioxidační účinek.

HROZNY CHRDONAY - extrémně bohaté na polyfenoly, díky čemuž eliminují škodlivé účinky volných radikálů. Zpomalují procesy stárnutí, díky čemuž si pokožka uchová svůj mladistvý vzhled déle.


Účinek:
posiluje žilky
maskuje zarudnutí
vyživuje a hydratuje
  • Značka

    DAX

  • Rozměry

    Objem: 50 ml, kód 50946

  • 16. 7. 2021, 20:23

  • Zobrazení

    164

  • Oblíbené

    1

Kategorie