Zobrazit přihlášovací formulář

DAX ZEŠTÍHLUJÍCÍ sérum proti CELULITIDĚ

Administrace

DAX ZEŠTÍHLUJÍCÍ sérum proti CELULITIDĚ

229 Kč 319 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 7 uživatelů
Doprava: od 40 Kč
Koncentrované zpevňující sérum se silným anticelulitidním účinkem. Díky bohatému receptu podporuje hubnutí a snižuje viditelnost „pomerančové kůry“. Sametová receptura séra umožňuje provádět zpevňující masáž a tvarovat vaši postavu. Kromě toho sérum…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 3. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DAX ZEŠTÍHLUJÍCÍ sérum proti CELULITIDĚ

229 Kč
  • Popis zboží
Koncentrované zpevňující sérum se silným anticelulitidním účinkem. Díky bohatému receptu podporuje hubnutí a snižuje viditelnost „pomerančové kůry“. Sametová receptura séra umožňuje provádět zpevňující masáž a tvarovat vaši postavu. Kromě toho sérum intenzivně vyhlazuje pokožku a eliminuje jakékoli nepravidelnosti na jejím povrchu.

Účinek a aktivní složky:

ZELENÝ JEČMEN proSLIM - j unikátní komplex založený na extraktu mladého ječmene, který je ve stravě známý svým vlivem na urychlení spalování tělesného tuku. Zeštíhluje a remodeluje postavu. Snižuje viditelnost celulitidy a zabraňuje jejímu opakování. Také zlepšuje tón pleti.

MATCHA-DETOX COMPLEX - speciální druh japonského zeleného čaje s velmi silnými antioxidačními a detoxikačními vlastnostmi, který je známý svými blahodárnými účinky na proces čištění a správné fungování. Díky němu je pokožka pevná, napjatá a hladká.

KOFEIN COMPLEX-urychluje proces hubnutí, zeštíhluje a tvaruje postavu.

Efekty:
Redukuje všechny typy celulitidy
Zeštíhluje
Zpevňuje
  • Značka

    DAX

  • Rozměry

    Objem: 250 ml, obj. kód 58232

  • 16. 7. 2021, 20:22

  • Zobrazení

    179

  • Oblíbené

    1

Kategorie