Zobrazit přihlášovací formulář

NOVÝ přivýdělek - buďte mezi prvními !!!

Administrace

NOVÝ přivýdělek - buďte mezi prvními !!!

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 13 uživatelů
SKVĚLÝ MARKETINGOVÝ PLÁN! Firma v ČR začíná, proto se přidejte a zajistěte si výdělečnou pozici! Já jsem u firmy od jejího začátku u nás, proto mám již hodně zkušeností, které vám ráda předám. Po nezávazné registraci získáte: - ode mne dva tištěné…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 10. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

NOVÝ přivýdělek - buďte mezi prvními !!!

  • Popis zboží
SKVĚLÝ MARKETINGOVÝ PLÁN! Firma v ČR začíná, proto se přidejte a zajistěte si výdělečnou pozici! Já jsem u firmy od jejího začátku u nás, proto mám již hodně zkušeností, které vám ráda předám.

Po nezávazné registraci získáte:
- ode mne dva tištěné katalogy zdarma
- slevy 23% na vše, i na akční zboží
- super možnost nakupovat buď jen pro sebe nebo své známé se slevou nebo si přivydělat

Firma Betterware vstoupila na český trh v roce 2013. Rozhodně tuto novinku nedělá každý, tudíž máte obrovskou šanci být úspěšná.

Můžete být samospotřebitelem, prodejcem nebo si tvořit vlastní síť prodejců a tvořit si tak svůj stálý pasivní příjem, který věřte mi stojí za to.

Betterware nabízí široký výběr věcí denní spotřeby (prací gely, výrobky pro úklid – domácí drogérii), bytových doplňků, dekorací a potřeb pro domácnost, kosmetiku, zdraví, krásu a wellness, atd. Je to skvělé řešení, které pomáhá s každodenními pracemi - vařením, úklidem, praním, žehlením, atd.

  • 10. 2. 2019, 16:21

  • Zobrazení

    89

  • Oblíbené

    0

Kategorie