Zobrazit přihlášovací formulář

Energy Annona forte 30 ml

Administrace

Energy Annona forte 30 ml

450 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Annona Forte Cena za kus (kus): 450.00 Kč Annona forte je bioinformační přípravek obsahující koncentrovaný extrakt z listů rostliny Annona muricata. Patří mezi tzv. solitérní extrakty, které se vyznačují svojí jedinečností a výraznou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Energy Annona forte 30 ml

450 Kč
  • Popis zboží
Annona Forte
Cena za kus (kus): 450.00 Kč

Annona forte

je bioinformační přípravek obsahující koncentrovaný extrakt z listů rostliny Annona muricata. Patří mezi tzv. solitérní extrakty, které se vyznačují svojí jedinečností a výraznou charakteristikou a nejlépe se užívají jako samostatné, jednosložkové přípravky.

Bioinformace jsou frekvence, které napodobují řídicí impulzy podkorových center mozku, regulujících vegetativní nervovou soustavu a činnost vnitřních orgánů. Jejich působením dochází k vyrušení negativních informací a vyvolání zpětného regeneračního procesu.

Použití Annony forte

jako podpůrná terapie při onkologických onemocněních
má antivirové, antimikrobiální a antiparazitické účinky
u depresí, stresu a nervových poruch
snižuje krevní tlak
příznivě působí při cukrovce


Energetické působení Annony forte podle principů TČM
Annona forte ovlivňuje především energetické dráhy jater, sleziny, žaludku, tří zářičů (tří ohnišť), perikardu.

Složení a účinky Annony forte
Annona muricata
Tato rostlina je známá též pod názvem graviola. Jejím domovem jsou oblasti peruánské Amazonie, především pak tropické oblasti Peru. Stálezelený strom nižšího vzrůstu charakterizují podlouhlé listy a chutné plody, známé jako guanabana. Pod povrchem skrývají sladkokyselou dužinu krémové konzistence, která ze všeho nejvíce připomíná kombinaci chutí jahod a banánů. Zatímco v místech přirozeného výskytu představují plody vítanou pochoutku, v Evropě běžně k dostání nejsou. Špatně snášejí dopravu, snadno se otlačí a pak se rychle kazí.

Užití annony v tradiční medicíně lze dohledat již v předkolumbovské éře. Své využití mají všechny části stromu včetně kůry, listů, kořenů, ovoce a dokonce i semen. V per
  • 28. 10. 2018, 17:30

  • Zobrazení

    11

  • Oblíbené

    0

Kategorie