Zobrazit přihlášovací formulář

HODNOCENÍ neregistrovaných zákazníků 2020/ I.

Administrace

HODNOCENÍ neregistrovaných zákazníků 2020/ I.

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
V letošním roce objednávala velká spousta neregistrovaných zákazníků. Všem moc děkuji!!! Protože jim není dovoleno posílat hodnocení na Mimibazar, občas sem nějaké vložím. Není mnoho času, tak to je opravdu jen výběr... 28.4. Děkuji za stříšku, sedí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 8. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

HODNOCENÍ neregistrovaných zákazníků 2020/ I.

  • Popis zboží
V letošním roce objednávala velká spousta neregistrovaných zákazníků. Všem moc děkuji!!!
Protože jim není dovoleno posílat hodnocení na Mimibazar, občas sem nějaké vložím. Není mnoho času, tak to je opravdu jen výběr...

28.4. Děkuji za stříšku, sedí perfektně.I s podsedáky vypadá vše na terase moc hezky. Děkuji za Vaši práci. Přeji hezké dny a pevně zdraví! Markéta Š.
13.5. Dobrý večer paní Fajstaverová, sedák mi dnes dorazil. Som nadšená! Krásna kvalitná práca. Veľmi sa z neho tešíme. (Posielam aj fotku, ako sa nám hodí..) Chcem sa Vám ešte raz poďakovať za ochotu, rýchlosť vybavenia a ušitia a kvalitu :) Určite napišem na stránku dobrú recenziu a odporučím Vás. Mariana B.
19.5. Dobrý den, sedák v pořádku dorazil. Chci vám moc poděkovat za skvělý přístup a dobrou práci. V příloze posílám fotky, lavička je teď jako nová, mám z ní radost:) Oceňuji profesionální provedení celé zakázky. Materiál i vzor jsou super a nešetřili jste na výplni, což zajišťuje pohodlné posezení. Určitě vás doporučím známým. Budu ráda, když fotky použijete. Hana T.
19.6. Dobrý den, sedáky v pořádku dorazily, vypadají parádně. D.
23.6.Dobrý den, paní Fajstaverová, chci Vám jen poděkovat za krásné polstry, které dorazily minulý týden. Původně jsem si představoval o trochu světlejší béžovou, ale i tak vypadají opravdu krásně a jsou neskutečně pohodlné. Tomáš S.
11.7.Posílám slíbené foto a moc děkuji za velmi kvalitní práci. S pozdravem Lenka B.
16.7. Paní Fajstaverová moc děkuji, polstry na palety jsou super !!! Bylo velmi příjemné s vámi spolupracovat, tak třeba zase někdy příště. Milena H.
25.8. Dobrý večer, posílám slíbené foto, ještě jednou děkuji a přeji hodně pracovních úspěchů.Blanka K.
  • 4. 3. 2023, 20:35

  • Zobrazení

    341

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie