Zobrazit přihlášovací formulář

Sportovní boty / kopačky / sálovky Adidas Messi

Administrace

Sportovní boty / kopačky / sálovky Adidas Messi

329 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 99 Kč
Rezervace do 21.9. - pí.Lucie.. Top stav, uvedená velikost FR 32, UK 13 1/2 , délka vnitřní stélky cca 21cm, podrážka Non-Marking.. Kolekce argentinského fotbalisty Lionela Messiho přináší juniorské sálovky, které jsou určeny pro hráče, který neúnavně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sportovní boty / kopačky / sálovky Adidas Messi

329 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Rezervace do 21.9. - pí.Lucie.. Top stav, uvedená velikost FR 32, UK 13 1/2 , délka vnitřní stélky cca 21cm, podrážka Non-Marking..
Kolekce argentinského fotbalisty Lionela Messiho přináší juniorské sálovky, které jsou určeny pro hráče, který neúnavně bojuje se soupeřem přesně tak jako samotný Messi. Díky svršku messiTOUCH s X-ray povrchem, který umožňuje precizní práci s míčem a dokonale zpevňující, viditelné konstrukci messiFRAME jsou předurčeny k vítězství. Buďte výjimeční jako Messi.
Svršek: messiTOUCH s X-ray povrchem
Podešev: IN - optimální záběr a zrychlení v hale
Technologie: NON-MARKING, MESSITOUCH, TRAXION IN
- svrškek messiTOUCH s X-ray povrchem, který umožňuje precizní práci s míčem
- prodyšná podšívka ze síťoviny
- trakce uzpůsobená pro špičkovou kontrolu nad míčem na halovém povrchu
- gumová podrážka NON-MARKING, která nezanechává šmouhy
TRAXION IN
Nebarvící gumová podešev pro použití na sálovém povrchu, který je charakteristický svým rovným a hladkým profilem. Má vysokou přilnavost, ohebnost a odolnost. V designu podešve sálovek jsou pro zajištění optimálního pohybu a přilnavosti také použity točny / pivoty, dělicí drážky a vzorek rybí kost.
MESSITOUCH
Pouze jediný člověk dokáže vytvořit technologii, jako je tato. Díky X-ray svršku s vražednou přilnavostí můžeš ukázat dokonalost své hry.
NON-MARKING
Adidas podrážky s touto technologií jsou vyrobené ze speciálních materiálů Adidas, které nezanechávají na podlaze žádné stopy. Materiály používané do podešví bot Adidas pro halové sporty nikdy na podlaze nezanechávají žádné šmouhy a jsou velmi odolné a trvanlivé.
  • 15. 9. 2020, 10:27

  • Zobrazení

    121

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Luxusní černé dámské boty Pertti Palmroth (Finsko)

Kategorie