Zobrazit přihlášovací formulář

Jak funguje mapa osobního odběru

Připravili jsme mapu, ve které si jednoduše najdete prodejce ve vašem okolí, který umožňuje zároveň osobní odběr. Ušetříte za poštovné a své zboží dostanete rychleji. 

Zde najdete informace, jak mapa funguje a jak se do ní zapojit. 

Jak se na mapu dostanu? 

V uživatelském menu otevřete sekci s Vaším jménem a klikněte na Upravit účet. Ve formuláři u položky Osobní odběr zaškrtnete políčko "umožnit kupujícímu osobní odběr".

Do pole Popis osobního odběru vložte podrobnější informace o možnostech předání zboží. Např.kontaktní informace, dobu, kdy je možno zboží vyzvednout, upřesňující informace o místě předání apod. Tyto informace budou následně zobrazeny ve vašem medailonku na mapě. 

Zadejte polohu místa, kde si zákazníci pro zboží mohou přijít. Kliknutím do pole se souřadnicemi zobrazíte mapu. Mapu přibližte a nastavte tak, aby zelený lokátor mířil na přesnou pozici místa osobního odběru. Viz.obrázek: 

Osobní odběr lze nastavit pouze v rámci ČR. Nezapomeňte celý formulář uložit tlačítkem Upravit.  

Jak to funguje? 

Na stránce s mapou může zákazník vyhledat prodejce ve svém okolí dle kategorie zboží. Mapu aktualizujeme každé 2 hodiny a data do mapy čerpáme z vašich aktivních inzerátů typu Prodej, Sleva a Akce. 

Zákazník může nabídky také vybírat od prodejců s ověřenou adresou či s logem Ověřený obchodník.

Pokud máte jakékoliv další dotazy a přípomínky, kontaktujte nás.   

Kategorie