CUKROVÍ
Zobrazit více...
Skořicový žížalky
Potřebné ingredience
250 g hladké mouky, 100 g cukr prášek, 2 vanilkový cukr, 2 čokoládový puding, 1 lžíce skořice, 1 vejce, 200 g másla, lis na česnek
Postup přípravy
Ze všech přísad vypracujeme těsto a necháme přes noc v lednici. Na plech dáme pečící papír, troubu nastavíme na 180 stupňů. Požadovaný tvar docílíme tím, že těsto protlačíme lisem…
CUKROVÍ
Zobrazit více...
ŠEREDKY
Potřebné ingredience
300 g hladké mouky 200 g HERY 100 g cukr moučka 1 žloutek 200 g vlašských jader
Postup přípravy
zaděláme těsto bez oříšků a necháme v chladu odležet 3 hodiny, na jednu hodinu namočíme oříšky, poté ořechy osušíme a nasekáme a zapracujeme do odleželého těsta, vyválíme šišku a…