Zobrazit přihlášovací formulář

Kdekoliv snadno a komfortně lze přebalit miminko

Kdekoliv snadno a komfortně lze přebalit miminko

Dobrým řešením pro mě byla pěnová skládací přebalovací podložka, na kterou jsem narazila náhodně u své známé. Mé nadšení bylo velké a nalezla jsem v ní spoustu výhod v porovnání s jednorázovými podložkami a ráda bych se i já s ostatními maminkami o to podělila.

Šetří peníze

Oproti jednorázovým podložkám nesaje vodu a je vodou omyvatelná. Můžu ji tak používat znovu a znovu.

Izoluje chlad

Pěnová podložka je nejen měkká, ale hlavně oceňuji to, že izoluje chlad od země a proto ji využiji skoro kdekoli (venku na trávě, na lavičce v parku, na přebalovacích pultech u doktora, doma na podlaze atd.) Hřeje a je příjemná na dotek.

Dlouhá životnost

Pěnový materiál, ze kterého je podložka vyrobena, je pevný, nedrolí se a je skoro nezničitelný.

Skladná a lehká

Dá se snadno rozložit a složit, tím šetří místo v kočárku i autě. Neváží skoro nic, takže ani nevím, že ji vezu.

Všestranné využití

Používám ji i jako podložku do vaničky, jako hrací podložku na zem pod dítě, nosím ji do fitka jako cvičební podložku anebo jako podsedák do přírody. Koupila jsem jednu podložku i pro našeho domácího mazlíčka, který na ni s oblibou lehává. Údržba podložky je snadná. Lehce ji zametu, vysaji a umyji.

Certifikovaný materiál české výroby

Materiál vyrábí český výrobce, který má materiál certifikovaný. Proto se nebojím pěnovou přebalovací podložku používat i pro své miminko už od narození.

Barevnost

Mohla jsem si vybrat barvu, která se mi hodí i ke kočárku.

Pěnová skládací podložka je díky svým vlastnostem mým výborným pomocníkem nejen na cesty, ale hlavně ke každodennímu starání se o mé malinké dítě. Zkuste ji také. Zajímá mě, jak ji hodnotí i jiné maminky a jejich nápad na její další využití. Určitě se najde spousta nápadů na využití. Napište mi do komentářů. Za každý nápad budu ráda :)

1.0
Publikováno , přečteno 2285x

Články mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k článku

Brůs 26. 6. 2016, 13:17
Vite, co znamena blog? +o(

Kategorie