Zobrazit přihlášovací formulář

A ZASE TY PATROVÉ POSTELE, DĚTI JE PROSTĚ MILUJÍ

A ZASE TY PATROVÉ POSTELE, DĚTI JE PROSTĚ MILUJÍ

Patrová postel je ideálním řešením interiéru dětského pokoje více dětí a stále patří mezi ta nejoblíbenější řešení. Patrových postelí je na výběr celá řada a můžeme říci, že každým rokem přinášejí výrobci nábytku více důmyslná řešení, která ještě více ušetří tolik drahocenné místo v pokoji. Třeba dětem na hraní či pro umístění dalšího nábytku. Ještě před několika málo lety sloužila patrová postel dětem pouze na spaní. Její součástí nebylo nic jiného než dvě lůžka. Dnes však design patrové postele nabízí mnohem víc a její součástí jsou i velké úložné prostory, někdy psací stůl a další detaily, které pak tvoří dokonalý celek. Při výrobě patrových postelí jsou použity také nejrůznější materiály, nejčastěji to je laminátová deska u levnějších designů, u dražších je to mdf deska a zvláštní kategorii tvoří patrové postele z masivu. Dnes se budeme věnovat právě patrových postelím z masivu. I u těchto postelí vás důmyslný design rozhodně překvapí.

 

detsky-pokoj-z-masivu-butterfly-xxl-milieu-7-2

Jedno dítě? I zde je patrová postel řešením

Mysleli jste si, že patrové postele jsou pouze řešením dětského pokoje dvou dětí? Chyba lávky, design lůžka na patro můžete využít i v případě, že máte jen jedno dítě. A to nejlépe vystihuje náš první návrh patrové postele či můžeme říci celého dětského pokoje pro malou holčičku. Ano víme, zase ta růžová, ale vždyť malé slečny by bez alespoň něčeho růžového v dětském pokoji snad ani nechtěly být. Patrová postel na prvním návrhu nabízí pouze jedno lůžko na spaní. Vzniklý prostor pod vyvýšeným lůžkem je pak využit na další nábytek. V tomto případě, jelikož je návrh pro předškolačku, volba padla na dětský stolek a židličku, místo zbylo i na praktický regál. A až vaše slečna začne chodit do školy, stačí pod patrovou postel umístit klasický psací  stůl.

 

detsky-pokoj-z-masivu-aldo-space-milieu-1

 

Dnešní nabídka patrových postelí z masivu sebou nese i široký výběr dekorací a bytových doplňků. V příjemném designu můžete pořídit dekorační polštáře, potahy na matraci, baldachýny, nebo třeba nejrůznější sedací vaky. Vše v jednotném designu dané kolekce a to v barvách a tématech pro holky i pro kluky. A návrh pro malé chlapce představuje náš druhý návrh dětského pokoje, kde je středobodem opět patrová postel pro jedno dítě. Prostor pod postelí je v tomto návrhu prázdný, slouží jako skrýš dítěti na hraní. A protože jsou kluci neposední, je součástí postele i věž s klouzačkou. Ani zde nechybí nejrůznější doplňky v jedné tématice, patrová postel, skříň i komoda, to vše je vyrobeno z kvalitního masivu v bílém odstínu.

 

Patrová postel pro dvě děti, ideální pro úsporu místa

Pokud máte pro vaše dvě děti opravdu jen velmi malý prostor k zařízení dětského pokoje, pak ideálním řešením pro maximální úsporu je patrová postel. Dvě lůžka nad sebou ve formě patrové postele zaberou rozhodně méně místa v pokoji, než dvě lůžka v prostoru vedle sebe. Pokud se tedy vaše děti nebrání tomuto řešení a již mají rozhodnuto kdo bude spát nahoře a kdo dole, pak patrovou postel můžete pořídit. i pro dvě děti přinášejí výrobci patrových postelí z masivu kromě místa na spaní celou řadu dalších funkcí. Design i zde velmi důmyslný. A nejvíce nás oslovilo řešení, kdy spodní lůžko můžete v průběhu dne proměnit na stůl s dvěma lavicemi k sezení, kde si děti mohou hrát či kreslit. na noc zase stůl a lavice přeměníte v postel.

 

    detsky-pokoj-z-masivu-aldo-space-xxl-milieu-3 detsky-pokoj-z-masivu-pro-kluka-aldo-cowboy-milieu-7

 

Nemají vaše děti rády patrové postele? Pak může být náhradním řešením dětská postel s přistýlkou, která vám ušetří stejné množství místa v dětském pokoji. V průběhu dne dolní lůžko jednoduše zasunete pod horní a prostor v pokoji je opět dětem k dispozici. I dětské postele s přistýlkou jsou dnes z masivu a ani zde nechybí úložný prostor, nejčastěji v podobě šuplíku pod dolním lůžkem. Ale o dětských postelích s přistýlkou zase někdy příště, teď se vraťme k patrovým postelím. Na fotografii představujeme řešení, které jsme vám před chvíli popsali a to kdy lze velmi prakticky dolní lůžko využít v průběhu dne. Jako řešení pro děti třeba předškolního věku ideální. Tento důmyslný design nás opravdu velmi oslovil.

 

 

 

3.4
Publikováno , přečteno 6958x

Kategorie